_Damlamumci_16 _fatmanur0 hayırlısı Allah’ım inşallah en kısa zamanda sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder🤲🏻🤍
_fatmanur0 _Damlamumci_16 bebeğim kilo almadığı için yarın doğumu başlatacaklar. Sancım yok açılmada sabah aç gel dediler. Bana dua edin olur mu sağ Salim bebeğime kavuşayım 🥰39+6 olduk 🥹
Zelis97 Bende 39. Haftadayım alttan muayene olmadım ilk gebeliğimde normal doğum olduğu için doktorum gerek görmedi. Perşembe günü kontrolüm var nstye gireceğim ve şuan hafiften kasıklarımda sancı var hayırlısı bakalım ☺️
piiremsesinannesiii aydangn canım bol bol hareket et yürüyüş yap açılması için evde kendiliğinden açıklığım olursa daha kolay olur ilerlemesi
piiremsesinannesiii 300117h-b yürüyüş ve pilates yaptım ne kadar etkisi oldu bilemem ama 3 cm açıklık ile doğuma aldılar 38+3 te
21MELOSSS21 piiremsesinannesiii sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir avazda dogurursun darısı bana olsun benimde şuan hafif bel ağrım var banyodan sonra oldu birde içim çarpıyor 39+4 deyiz
_fatmanur0 _Damlamumci_16 çok tuhaf hissediyorum. Önce suni sancı verecekler eğer ki açılma olmazsa sezaryen olacak galiba 🥺