CmreKsidar canım bir kaybın vardı yanlış hatırlamıyorsam başın sağ olsun, sana ne teselli ne tavsiye fayda etmez biliyorum çok iyi de anlıyorum sadece tecrübemi paylaşmak istedim, kızım 2 yaşına kadar emdi ve 3 yaşına kadar zor geçti ağladı uyumadı emdi asla asla beni bana bırakmadı, benim fark ettiğim en önemli detay kafamda bile kötü bir düşünce kursam kızım anında başlardı ağlamaya , belki inanmazsınız ama bebeklerin anneler ile çok derin bir bağı var , biliyorum çok zor mutlu rolü yapmak yorgun olup enerjik davranmak ama kötü düşüncelerden acınızdan sadece bebeğinizle temeslarda uzak kalın işe yarayacak . Ben çok geç keşfettim ve yine söylüyorum bebekler her şeyi annenin ruh haline göre yaşıyor , keşke babalardan alsalardı gamsız babalar , ev kirlenir dert edersin , yemek yaparsın dert edersin hele ki sizin ki kadar zor bi süreç . Dayanın lütfen kendinizi bebeğiniz için sakinleştirmeye çalışın 🤍 geçecek inşallah geçmeyecen hiç bir acı yok sor evet ama geçiyor allaha sığının bebeğinize sarılırın 🤍🤍🤍🤍