• Beslenme
  • 1 aylık bebek sürekli emme isteği ne zaman geçer?

Merhaba zor bir dönemden geçiyorum ve tahammülsüzüm bu aralar kızım 35 günlük sürekli emmek istiyor memeden ayrılır ayrılmaz ağlıyor gazını bile çıkaramıyorum cünkü emmeden duramıyor ağlıyor. Bende çok yorgun ve ruhen bitik bir dönemdeyim bu sürekli emme isteği ne zaman bitiyor çok merak ediyorum tecrübeli anneler cevaplarsa sevinirim. Aç değil eminim cünkü emdikçe kusuyor. Ayrıca doktora gittiğimde kilo alımını da iyi.

CmreKsidar canım duygusal açlık vardır bebeklerde 3 aya yaklasti kızım hala memede durmazsa ağlıyor sen ne hissedersen hisseder biraz zor süreç ama sana herşeyden çok ihtiyacı var ek gıda döneminden sonra azalma olur muhtemel

Nurr_22_22 elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum ama gazını bile çıkaramıyorum deliriyor bende dediğim gibi baya zor bir dönemdeyim sabrım yok yorgunum. Önemli olan tabiki onun iyiliği ama ne zaman biter merak etmiştim.

CmreKsidar emzik kullansan canım anne memesine çok yakın avent shootie kullanmıştım ben çok rahat ettiriyor inanki aslnda

CmreKsidar çocuğunuz doymuyordur.Henüz memeye bağlanması için çok erken bağlanmış olamaz sütünüz yetersiz ve doyuruculuğu az olduğu için sürekli emmek istiyor.Emzirin ve arada mama da verin çocuk rahatlayacaktır

Agg0207 avent kullanıyorum ama onuda canı isterse alıyor süt gelmeyince öğürüyor

ikizkusannesi doymaması imkansız posta da yazmıştım sütüm yağlı bir haftada 500 gram aldığı bile oldu hatta doktor emzirme emmek istemesi açlıktan değil dediği halde ben kıyamayıp emziriyorum. Mamada vermeyi denedim öğürüyor meme istiyor.

Deletedmom_52 memede yatırmayı deniyorum aranıyor sadece emerse sakinleşiyor emmesi sorun değil ama memeden ceker çekmez ağlıyor aranıyor 😂 yorgunum bende ne yapacağımı şaşırdım aç değil eminim

CmreKsidar bizde 21 günlük olduk benim oğluşta aynı şekilde sürekli emmek istiyor karnının doyduğunu anladığımda göğsümü tutturuyorum 2 dakika emiyor geri hemen çekip emziği tutturuyorum uyuyor

CmreKsidar bebekler direkt annenin stresinden, iyi halinden etkilenirlermiş.. belki de bu bir döngüdür sizin için. Yani siz gün içinde yaşadığınız şeyleri bir şekilde aşamıyorsanız ve problem oluşturuyorsa mutlaka sizden beslenen bebek de bundan etkilenecektir.. bi de bebeğiniz daha 1 aylık.. yani her anlamda annesinden alacağı her şeye fazlasıyla muhtaç.. siz ne kadar iyi olursanız bebek de o kadar iyi olur.. umarım kısa zamanda atlatırsınız bu stresli süreci

Maverazehra bu dönemi atlatmam malesef biraz zor diğer postta yazmıştım tekrar yazıp üzmek istemem. Sürekli temas halindeyim uyurken nefesimi hissederse uyuyor beni tek etkileyen sürekli emmek istemesi psikolojik olarak yorgun olduğum için kaldıramıyorum.

CmreKsidar yani umarım sizi destekleyici birileri vardır çevrenizde. Bir de şumu tavsiye ederim, sıkılıp bunalma durumunuz oluyorsa malum lohusalık da zor bir süreç kendinizi belki bi yarım saat -45 dakikalığına dışarıya atın yürüyün müzik vs. Dinleyin.. çok etkisi oluyormuş en azından o ortamdan birkaç saatlik dakikalık bile olsa kaçış, ortam değişikliği size çok fayda sağlar.. sonra bebeğinize daha enerjik bir anne modeli çizebilirsiniz