Burcum _Feslegennn__34 benim de böyle silikti 2 gün sonra yeniden test yaptım onda biraz daha netleşti. O gün kan tahlili verdiğimde 113 çıkmıştı. Bende en net belirtiler hafif bulantı ve idrarda köpüklenme vardı.
sacmalamakizim _Feslegennn__34 Hayırlı olsun test pozitif, bende böyle öğrendim ama hemen kan vermedim, olmazsa üzülürüm diye regli gecikmesini bekledim, 4 gün gecikince kan verdim öyle kesinleşti.
_Feslegennn__34 sacmalamakizim ayy inşallah benım de öyle olur bende biraz geçıp kan verıcem inşallah
Burcum OnlyBaby 113 ü öğrendiğimde 1 gün vardı adetime 2 gün sonra yeniden kan verdiğimde de 324 çıkmıştı.
Asiyefdnn _Feslegennn__34 canım bende bir kaç gün önce böyle silik testle öğrendim gebeliğimi bende düzensiz adet görüyorum en iyisi seninde kan vermen 🌸 test varsa evde tekrar yap bi de istersen ben 3 test yaptım hepsi aynı silikti
_Feslegennn__34 Asiyefdnn işte bende bundan bi arife günü yapmıştım o da aşirı siliktı bu ona oranla daha netleşmiş
_Feslegennn__34 Asiyefdnn verıcem inşallah ama aşirı mide bulantı hissı var kasık ağrısı adet olucakmişim gibi ağrılarım var ya
PrensinibekleyenAnnee _Feslegennn__34 Ben tam 6 gün önce ögrendim adetten böyle silikti testim hayırlı olsun 🌸