SelmaBulut _Feslegennn__34 ben çok erken öğrendim 4 Ekim son adet başlangıcı benim öğrendiğim de 24 ekimdi 😅🤭 beta 104 çıkmıştı ilk 1 haftaya yakın bekledim tam hatırlamıyorum hastaneye kontrole gittiğimde bin küsürdü 4 haftalık dedi kesem yoktu daha 🤭
_Feslegennn__34 SelmaBulut ayyy gerçek ten çok erkenmiş hayırlısıyla kucağına almanızı nasip etsin inşallah darısı başima inşallah ya 😍🫢
SelmaBulut _Feslegennn__34 aminnnn cümlemizin inşallah şuan 29 haftalık olduk geri sayım yapıyoruz kızıma kavuşmaya az kaldı 🤍🌸
_Feslegennn__34 SelmaBulut yaaa çok güzellll tek nefeste hayırlı şekilde doğurmayı nasip eylesin rabbım inşallah 🥰🌸
hms _Feslegennn__34 testi yaptıktan sonra hemen cıkıyor. testte yazan süreyi aştıktan sonra cıkan sonuc doğru değildir 15 dk gecmemeli sanırım testlerde yazıyor
Kbryvz8 _Feslegennn__34 benim geç döllenme olmuştu. Ondan kaynaklı kanda hemen çıkmadı. Hatta ultrason muayenesinde keseyi göremedik o sebeple alttan muayene olmuştum. Tabi daha sonra geç döllenme sorunu kendiliğinden geçti, haftası ile uyumlu olduk.
redann4 Kbryvz8 geç döllenme nasıl oluyor acaba kanda 1 falan çıkmadı mı sonradan hani yükselme olmadı mi
Zehraumut _Feslegennn__34 valla benim de testim böyleydi birtane daha yapmıştım inanmayıp şuan 5+2 yiz iğne kullanıyorum rabbim güzel haber almayı nasip etsin bir test daha yap yada git hemen kan ver hayırlı olsun kuzum🦋
_Feslegennn__34 Zehraumut yaaa çok teşekkür ederim böyle mesajları gördükçe aşirı mutlu oluyorum sonu sizinkı gibi mutlu olsun inşallah canım 🫢🥰
dolunayes _Feslegennn__34 evet elindekini 2 3 gun sonra yap artar renk birde dikkat et kendine cok yorma ama kimseye de caktirma goz oluyo
Kubrakarahan _Feslegennn__34 erken gebelik testi ile yapsan daha koyu cıkardı birde onunla dene ümitlenmeden önce
_Feslegennn__34 dolunayes yok kalp atışlarını duymayana kadar kimseye bişey demicem bi kere gebeligım oldu bi kaç ay önce hemen soyledım bi hayır gormedım dış gebelikmiş o yüzden net ögrenmeyene kadar asla haklısınız
_Feslegennn__34 redann4 bi kaç defa öyle oldu lekeler gördüm faklı araliklarla sonra hiç bişey görmedim şimdılerde şeffaflaştı normalde leke falan görsem hemen olurdum bu sefer çok farklıydı
cansuerg _Feslegennn__34 benimde böyleydi , ilk haftalar olduğu için silik çıkıyormuş. Hayırlı uğurlu olsun diyelim taze anne aramıza hoşgeldin 🤗 ❤️