mylifemyworld Aysegulinanc bakın şöyle bir gerçek var ne kadar yerseniz yeyin bebek ihtiyacı kadarını alıyor elbette sağlıklı beslenmek çok önemli fakat kilosunu hiç takmayın kafaniza. sadece bilinen sağlıklı besinleri tüketin bu kadar😊
Aysegulinanc Lyemannn maşallah Tontişmiş bebeğiniz kilosu fazla olunca doktor diyet mi öneriyor acaba ❤️
Lyemannn Aysegulinanc hayr bişey söylemedi aslında 🤔 şimdi 36+1 haftalıkız kontürölüm var gidicem bu hafda
mucizem___ Aysegulinanc tombik bişi olacak anası gibi sanırım ben dogdugum da 3 kilo ve küsüratı varmış sacım falan da varmış kızımın kaşları cıkmış da sacını göremedim saglıklı gelsin de
beyzacmvrc Aysegulinanc ben randevu almadan gidiyorum 😂 Eşim gece çalışıyor sabah gelip uyuyor öğlen 3-4 gibi falan anca gidebiliyorum😂 hiç randevu almadım şimdiye kadar gittiğimde orda alıyorum bakıyorlar. Hangimiz önce gidersek yazalım 😂
beyzacmvrc Aysegulinanc birde gül hoca sana çatı muayenesi ile ilgili bişey dedi mi? Ben 29 da gittiğim de bir dahakine bayramdan sonra gelirsin. Çatı muayenesi falan olcak demişti. Ama daha 32. haftada çok erken değil mi? Hani acaba öylesine mi Sana da söyledi mi bişey
Aysegulinanc beyzacmvrc ben ilkkez gideceğim gül hanıma o yüzden bilmiyorum burda 32 de nst bağlanmaya başladım yazan çok gördüm biraz sancılarım oluyor bu ara yarın söyleyeceğim o yüzden belki beni de sokar diye düşünüyorum 🥲 bende 2 de kontrole gireceğim senden önce olursa yazarım 🫶🏻😂
beyzacmvrc Aysegulinanc ben sen daha önce gittin sanıyorum ondan dedim 😂 inşallah memnun kalirsin😊 Bacaklarıma kramplar giriyor sabahları uyandığımda bazen kramplara uyaniyorum feci şekilde. Sende de oluyomu
Aysegulinanc beyzacmvrc bende hiç bacak ağrısı kramp felan olmadı çok şükür o yüzden magnezyum istememiştim doktordan benim bu ara çok yorulduğumdan mı bilmiyorum vajina da batma kasılma felan oluyor sende oldu mu hiç
beyzacmvrc Aysegulinanc evet batma oluyor su an bile var ağrı ve batma oluyor Daha önce de oluyodu da siklasti sanki. Doktor normal demişti o zaman 25 haftalık falandim. Bebek buyuyo artık aşağı baskı yapiyo ister istemez rahim genisliyo ordkai kemiklere baskı oluyo falan demişti. Magnezyum u sordu iciyomusun diye yine.
Ozlmplt Biz de 32 ncı haftada 1650 dedi bizim kilomuz az mı acaba doktor normal dedi ama burdakileri okuyunca az geldi mide yanmasından çok fazla bişey yiyemiyorum süt kaşar kuruyemiş muz felan tüketiyorum ama sanırım yaramiyo
Aysegulinanc Ozlmplt forumda açıklama kısmında bu hafta da bebeğin 1600/ ile 2000 kilo arasında olması gerekiyor yazıyor uani bebeğinizin kilosu normal ☺️ sağlıkla gelsin inşsllah benim mide yanmam ara ara oluyor soğuk sütle geçiyor
Sunactn35 Aysegulinanc köfte kaşarr çok yedim ben çok meyve yeşillik falan dikkat edemiyorum unutuorum yiyemiyorum ama köfte sabahta kaşar yumurta çok yedim