Aysegulinanc Kızlar yarın görüş günümüz 32+3 olacağız en son 27+3 te gittiğimde bebeğim 1100 gr 38 santim ti şimdi kaç olmuştur merak ediyorum sizlerin kaç kiloydu bu hafta da 🫶🏻💘
beyzacmvrc Aysegulinanc bizde yarın 32+2 yiz bizimde görüş günümüz çok merak ediyorum 😅 29+2 de gitmiştim en son 1600 g di yaklaşık boyuda 42 cm di. Aslında bir hafta daha geç gitmek istiyorum ama eşim gidelim diyo kızını özledi galiba 😂 Yarın ilk nst mize baglaniriz bence ikimizde ☺️
mucizem___ Aysegulinanc 30 un cu haftamda 1 kg 600 gram dı 34+1 de 2 kg 300 gram cıktı şuan zaten 34+6 yız ama boyunu bilmiyorum bir daha ki randevum 37.haftada sorayım boyunu da
Aysegulinanc beyzacmvrc maşallah 29 da kilosu baya iyimiş senin bebişin 😍 ay bende bir an önce görelim istiyorum valla senin tavsiyen ile gül hanıma gidiyorum bakalım 🫶🏻🤰🏻 yarın yaz kaç kilo olmuş senin ki merak ederim bizim randevu 14:00 de 😂
beyzacmvrc Aysegulinanc ben randevu almadan gidiyorum 😂 Eşim gece çalışıyor sabah gelip uyuyor öğlen 3-4 gibi falan anca gidebiliyorum😂 hiç randevu almadım şimdiye kadar gittiğimde orda alıyorum bakıyorlar. Hangimiz önce gidersek yazalım 😂
beyzacmvrc Aysegulinanc birde gül hoca sana çatı muayenesi ile ilgili bişey dedi mi? Ben 29 da gittiğim de bir dahakine bayramdan sonra gelirsin. Çatı muayenesi falan olcak demişti. Ama daha 32. haftada çok erken değil mi? Hani acaba öylesine mi Sana da söyledi mi bişey
Nursena0378 Ay yarın bizim de görüş günümüz 32+3 deyiz kilosunu boyunu çok merak ediyorum saat 14:15 de bizim randevumuz da
Aysegulinanc Nursena0378 yaa öğrendiğiniz de boy kilosunu buraya yazar mısınız birde nasıl geçtiğini aynı haftalarda denk geldiğim de birileriyle çok hoşuma gidiyor 🥹🫶🏻
Nursena0378 Bende en son 26. Haftamda gittim Ramazan ayında hiç gitmedim bayram sonrası hemen gitmek istedik 😊
Sunactn35 Aysegulinanc köfte kaşarr çok yedim ben çok meyve yeşillik falan dikkat edemiyorum unutuorum yiyemiyorum ama köfte sabahta kaşar yumurta çok yedim
mucizem___ Aysegulinanc tombik bişi olacak anası gibi sanırım ben dogdugum da 3 kilo ve küsüratı varmış sacım falan da varmış kızımın kaşları cıkmış da sacını göremedim saglıklı gelsin de
Aysegulinanc Lyemannn maşallah Tontişmiş bebeğiniz kilosu fazla olunca doktor diyet mi öneriyor acaba ❤️