Sunactn35 Dilekata123 randevularda doktor söylyo bi kaç kez üst üste gitmiştim haftada bir üçündede farklı pozisyondaydı ama benimki biraz hareketli normal gözüyle bakıyorum artık 😀
Dilekata123 Sunactn35 benim çocukta çok hareketli heran nerden vurduğunu bilemiyorum bazen çok sancım oluyor kesin döndü diyorum yani😂
Havvaca Dilekata123 benim daha çok var 25+1 günlük oldu. 22+1 de kontrole gittiğimde bebek doğum pozisyonu almış demişti Dr bir sonraki kontrol 26 da bakalım ne olacak o zaman
Sunactn35 Dilekata123 valla bende çözemiyorum artık bence yine ters döndü midemin altında. Çıkıyo kafası 🤣
Havvaca Dilekata123 kesinlikle öyle ablamın bebiş en başından beri doğum pozisyonu almış şekildeydi değişiyor çocuğa göre
Ecee_0661 Dilekata123 Vallahi tam net hatirlamiyorum ama 20. haftalarda bas asagi pozisyonu almistii bende doktoruma daha doguma kadar cok döner demistim hayir yeri rahat donmez demisti öylede olduu prensesim dönmedi ve normal doğumla dünyaya geldi 🥰 darısı size inşallah ❤️
Dilekata123 Ecee_0661 Ay inşallah dua edin ya bende istiyorum zaten gebeligim zor riskli normal doğum nasip etsin Rabbim sağlıkla gelsin ❤️🌸 Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️
Sunactn35 nidosh aslnda sağ boşluğumda nerdeyse arkaya dogru hatta orda bi sertlik olyo yuvarlak bi ucuda sol gögsümün altında mideme yakın yerde neresi neresine denk geliyo hiç bilmyorum ama aşşada değil onu anladım 33+4 deyiz suan
nidosh Sunactn35 popo olunca o tarafı baya şişiriyor. Ben kendimde baş sanıyordum sandığım popo çıktı. Baş ve popoyu ayırt etmek zor da ayaklar anlaşılıyor eğer ayakları yukardaysa. Çünkü baş ve popoya göre daha küçük.
Ecee_0661 Dilekata123 Aminn inşallah tabi ederim inşallah sağlıcakla ve istediğiniz şekil kavuşursunuz yavrunuza. ❤️