zeynozey Dilekata123 Doktora danışın o haftalarda genede bazen 36-37 de bebek dönüyor 38 de kontrole gidiyorsun gene makat geliş oluyor 😭 Ama 39 da bi bakıyorsun gene dönmüş😅 belli olmuyor hiç 😢
Sunactn35 Dilekata123 benimli her hafta dönüyo bi hafta aşşada kafası öbür hafta yukarda böyle sırayla gidiyo sürekli
Dilekata123 zeynozey Sürekli değişken olabilir yani 32 hafta olacağım zaten zor gebelik geçiriyorum doktor bu haftalarda döner dedi ama dönmez diye korkuyorum valla mutlaka bakacağım egzersizlere
zeynozey Dilekata123 normal doğum da olsa sezeryanda olsa en önemli şey sağlıkla bebeğe kavuşmak.. Korkmayın inşaAllah sizin için en güzeli olacak 🌿
Dilekata123 zeynozey tabiki sağlıkla gelsin iki türlüsü de korkutuyor zaman yaklaştıkça hayırlısını versin Rabbim 🌸
Sunactn35 Dilekata123 randevularda doktor söylyo bi kaç kez üst üste gitmiştim haftada bir üçündede farklı pozisyondaydı ama benimki biraz hareketli normal gözüyle bakıyorum artık 😀
Dilekata123 Esraty ne güzel tekrardan dönme durumu olurmuymuş doğuma kadar benim gebelik riskli ne zaman geleceği belli değil endişe ediyorum
berkabusra1 Dilekata123 31. Haftada dönmüştü doktorumuz doğuma kadar daha çok döner dedi öyle kalmayabiliyormuş yani ☺️
Dilekata123 berkabusra1 benim doktorum düzgün bilgi vermediği için soruyorum böyle işte sağlıkla gelsinlerde🌸