_brcu88_ Canimucizem canım biz en son gittiğimizde 13+5 günlüktü kız demişti bakalım şimdi 5 inde bidaha gitces kontrole
Adapte34 Mrveem aynı ben banada 16 da net göremiyorum ama kız gibi dedi detaylıyı bekliyorum kesinleşmesi için 😂
ebruuu- naz_mc benim de 15+5 bugün , 13. Haftada yüzde 95 erkek demişti bakalım bugün tekrar kontrolüm var değişecek mi 😊 ben de hareketleri hissetmeyi merakla bekliyorum henüz bir şey hissetmedim 😊
Youngmotherr _brcu88_ 23+6 dan selam 🌼 biz oğluşumuzla yolu yarıladık geçiyor bile. Hareketleri sadece sevdiğim insanların yanında oluyor yılan gibi insanlar gelince uyuyor paşa 😂
bombshell Merve3801 merhaba bende tam 16.haftadayım ama bu 2.gebeliğim o yüzden bir kaç gündür hissetmeye başladım hareketlerini☺️
cevriye35_ _brcu88_ 10+5te kız dedi 15. Haftada netleşti şimdi 16. Haftamızdayız perşembe kontrolumuz var🥰
cevriye35_ Tgba21knk Bendede oldu canım oğluma hamileyken güzelleşmistim şimdi kızım oluyor sebebi bu sanırım 😅
Mk1350 cevriye35_ benimde yuzumde sivilce gozenek sorunu cikti yuzum tuaflaştı herkes herkes cok belli kızin olacak diyor bakalım dogru mu bu hurafe bugün gidicem 🌸😊
Asel2702 naz_mc ben hissediyorum dün akşam eşimde elini koyduğunda hissetti çok belirgin degil ama içimde bişey süzülüyor sanki 🥰
Asel2702 Lekelenme olan oldu mu kızlar benim kızımda son haftalarda boynumda yüzümde lekelenme olmuştu bunda şimdiden başladı boynumda geçip tekrar çıkiyor böyle olan var mı 🙄
mrvsrcn Asel2702 benim çenemde ilk gebe kaldığım andan beri leke oldu cildiyeye gittim gebelik egzaması dedi kremler verdi ara ara hafifliyor sonra yine artıyor 16ç.haftadayız inşallah doğumla geçer