Burcu395 _brcu88_ benim 3 güne daha 15 haftalık olacak bakalım cinsiyeti inşallah öğreniz siz ne zaman öğrendiniz
Youngmotherr _brcu88_ 23+6 dan selam 🌼 biz oğluşumuzla yolu yarıladık geçiyor bile. Hareketleri sadece sevdiğim insanların yanında oluyor yılan gibi insanlar gelince uyuyor paşa 😂
Merve3801 16+6 selam 👋 hareketlerini hissetmeye başlayan oldu mu usg de 1 hafta önde gidiyoruz hareketleri daha erken hisseder miyim bilgisi olan var mı
bombshell Merve3801 merhaba bende tam 16.haftadayım ama bu 2.gebeliğim o yüzden bir kaç gündür hissetmeye başladım hareketlerini☺️
Ezgi0608 Merve3801 ayy bizde 16+6🌸 bugün cinsiyete de %90 kız dedi hocamız🙏🏽 ben pıt pıt bi hareket hissediyorum ama ilk gebelik olduğu için ayırt edemiyorum 🥹
naz_mc Merhabalar , 16+1 cinsiyet belli oldu erkek, hareketleri hisseden var mi sabirsizlikla bekliyorum
ebruuu- naz_mc benim de 15+5 bugün , 13. Haftada yüzde 95 erkek demişti bakalım bugün tekrar kontrolüm var değişecek mi 😊 ben de hareketleri hissetmeyi merakla bekliyorum henüz bir şey hissetmedim 😊
Asel2702 naz_mc ben hissediyorum dün akşam eşimde elini koyduğunda hissetti çok belirgin degil ama içimde bişey süzülüyor sanki 🥰
ipekhrptlarc naz_mc 16+2 cinsiyeti öğrenmedim bu hafta içinde gideceğim inşallah hareket 2 kere hissettim karnım guruldamadıysa balık gibi kelebek kıpırtısı gibi bi histi😅😅🥹
Acarceren-06 16+2 usg bir hafta önde. Geçen hafta cinsiyet öğrendim erkek 🐥henüz hareket yok ama ara ara kasık ağrım oluyor 🙃
Tgba21knk Arkadaşlar bende 16+5 günlük hamileyim yüzümde aşırı sivilcelenme oluştu sebebi nedir acaba ya da önlemek için ne yapmalıyım
cevriye35_ Tgba21knk Bendede oldu canım oğluma hamileyken güzelleşmistim şimdi kızım oluyor sebebi bu sanırım 😅
Canimucizem _brcu88_ sizinle aynı ilerliyoruz 🤍 cinsiyetimiz belli oldu geçen hafta erkek siz ogrenebildiniz mi 🤍
_brcu88_ Canimucizem canım biz en son gittiğimizde 13+5 günlüktü kız demişti bakalım şimdi 5 inde bidaha gitces kontrole