Tubagns1508 Nnnnnn_ bizde sağ elini başının arkasına koymuştu 😂 çıkarsın da parmakları sayalım diye çok uğraştı bende de sarstı yani mecburen rahatsız ediyorlar ki görebilsinler 🥰parlaklıkta rastladığımız bir durum tek başına bi anlam ifade etmiyor 30. Haftaya kadar geçiyor dedi geçmesini bekliyoruz canım inşallah geçecek öyle dua ediyorum sürekli ♥️
Nnnnnn_ Tubagns1508 Evet ya bizde de oyle oldu, 1 parmagini gostermedigi icin defalarca karnimi sarsti, hatta 2-3 defa gezdim sonunda gore bildi doktor 😂 Allah yardimciniz olsun canim, ben de dua ediyorum Insallah gecer ☺️🙏🏻
ArvenMom Nnnnnn_ 1 defa yeterli oluyo gerekli görüldüğü takdirde 2 yapılır ben 19 hafta da birde 32 hafta da yapıldı gerekli görüldü
Nnnnnn_ ArvenMom Bana da 24-cu haftada yaptilar, digerini de 30-cu haftada istediler. Ama belki gitmem, istemiyorum cunki rahatsiz ediyor 🥺
Minis122 Nnnnnn_ baska. Zamanda yapmislwrdii onu kipordamadigi Aman haraket etsin die vuruyorlar onu canim
Gulnar_95 @“Nnnnnn_” Kiz qorxma normaldi o mendede uzide o qeder edib hekim hele sağa sola donderib usag gostermirdi uzunu sukur salamatciligdi 40 heftelik olmuşuq gelmesini gozluyuruk🙏🥹
Nnnnnn_ Gulnar_95 Beli mende de saga-sola donderdi ama ushag uzunu gostermedi deye vurdu o an chox qorxdum 🥺 Ayy Inshallah sag-salamat gelsin balaniz. Cinsiyyeti nedir? 😍
ggulsaahhhhhh Nnnnnn_ 21. Haftamda yaptırdım bende 1 kez yapılıyor diye biliyorum. Çevremdeki arkadaşlarımda öyle hep 1 kez ilk kez duydum 🙄
Tubagns1508 Nnnnnn_ bebikler çok fena çok 😂 ahhh Allah razı olsun canım benim ♥️ sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah 🥰
Minis122 Tubagns1508 2 hafta once goruldu yarin kontrole gidicem inss. Bakalim.ne dicek. İns gecmistir
Nilay99 qızlar salam mən dopler etmişdim 21 həftəmdə indi 22 həftəlikdi həkim dedi uşağlığ boynu ciftə yaxındı həftələr keçib uşağ böyüdükcə düzələcək dedi normaldı sizcə?
Rufanne Nilay99 Salam. Qorxulu hecnə yoxdu. Mənədə 3ayimda demişdiler ancaq uzanmalisan cift asaqidadi düşük riski var ve böyüdükce yuxariya qalxacaq 4ayimda gedende artiq qalxmisdi. Menim bildiyime göre 5aydan sonra cift yuxariya qalxmaqa başlayir.
alagulgoz Nnnnnn_ şöyle düşün canım sezeryan doğumda anneyi 7 kat kesiyorlar diye biliyorum yani demem o ki doktorun veya senin bebeğini dürtmen ona zarar vermeyecektir amaç yerinden oynatmak 🤗
Nnnnnn_ alagulgoz Evet herkes oyle soyluyor canim ama annelik iste konu bebegim olunca hic bir soz sanki kifayet etmiyor, ona zarar gelecekmis gibi hiss ediyorum 🥺
Nilay99 Nnnnnn_ demişdi uzun yol çıxma reski əyilib qalxma cinsi əlagədə olma ağır qaldırma düşə bilər deyə
vyusala Nnnnnn_ Olur elə şeylər narahat olmayın hətta əlləri ilədə uşağı tərpətməyə çalışırlar qorxacaq heç nə yoxdur.Mən bir dəfə bilmədən qarnıma virmuşdum qorxurdum ki nəsə olar həkim dopplerdə və adi müayinədə basdırınca bir şey olmaz ki deyə soruşduğumda dr. dedi ki bəbiş 7 qat dərinin altında və suyun içindədi yəni onu qoruyaca gör nə qədər şey var
Nnnnnn_ vyusala El ile terpetmeye chalishsa yene anlayardim, ama aparat bashligi ile vurub sarsanda qorxdum 🥺