Nnnnnn_ Merhaba anneler. Hamileliyinizde doppler yaptirdinizmi? Ben 24 haftalik hamileyim gecen haftalarda yaptirdim 1 kere, detayli sekilde doktor bakti, peki yine yaptirilmalimi? Siz kac kez yaptirdiniz?
Tubagns1508 Nnnnnn_ merhabalar 20. Haftada özel klinikte yaptırdım 22. Haftada doktor değiştirdiğim için doktorum tekrardan istedi ona göre erken yapılmıştı yarında 26. Haftaya giriyoruz tekrardan yapılacak bebeğimin kalbinde parlaklık görüldüğü için geçtiğini görene kadar devam edeceğiz gibi duruyor. Detaylının güzelliği o kadar çok ki gidince bütün duyguları yaşıyorsun 🥺🥰 ve de bütün organlar taranıyor herhangi bir şey varsa öğrenip ona göre hareket ediyorsun bu çok iyi oluyor
Minis122 Nnnnnn_ ben 22 . Haftada doktorum kalptr parlaklik gordu.dir yaptirdim yoksa yaptirmicaktim ilk gebelikdede yaptirmamistim
ArvenMom Nnnnnn_ 1 defa yeterli oluyo gerekli görüldüğü takdirde 2 yapılır ben 19 hafta da birde 32 hafta da yapıldı gerekli görüldü
Nnnnnn_ Arassimo Ben de 1 kere biliyordum ama doktorum 30-cu haftada da yapilmasi gerektigini soyledi
Gulnar_95 @“Nnnnnn_” Aslinda 3 defa olmali 12,13 21,24 birde 30lu haftalarda ben 2 kez yaptirdim 4d doppler
Nnnnnn_ Gulnar_95 Gulnar_95 Xanim sizde nece heftelik hamilelikdi? Men dopplerde olanda usag uzunu gostermediyi ucun hekim aparat basligi ile qarnima bir nece defe sarsma kimi etdi, sert olmasa da vurdu, sizde bele bir sey olub? Duzu cox narahatam
vyusala Nnnnnn_ Olur elə şeylər narahat olmayın hətta əlləri ilədə uşağı tərpətməyə çalışırlar qorxacaq heç nə yoxdur.Mən bir dəfə bilmədən qarnıma virmuşdum qorxurdum ki nəsə olar həkim dopplerdə və adi müayinədə basdırınca bir şey olmaz ki deyə soruşduğumda dr. dedi ki bəbiş 7 qat dərinin altında və suyun içindədi yəni onu qoruyaca gör nə qədər şey var
Nnnnnn_ Tubagns1508 Canim Insallah her sey cok iyi olur, merak etme 🙏🏻 Parlaklik neden oldu ki? Birde siz detaylidayken bebek yuzunu gostermedigi oldumu hic? Bizde bebegim gostermedigi icin doktor karnima ultrason aletinile durtme yapti yani vurma gibi oldu, cok korktum 🥺
Nnnnnn_ Minis122 Minis122 Sizde de doktor detaylida bakarken bebege ultrason basligi ile durtme gibi yapti mi? Sanki vuruyormus gibi
alagulgoz Nnnnnn_ ben aynı durumu yaşadım canım, bebek uyuyordu harketsizdi ve sürekli karnımın içine doğru pozisyon alıyordu kendinş gizliyordu doktor uyandırmak için bahsettiğin şekilde cihazla karnıma vurdu ve bebek uyandı korkulacak bir durum yok aslında ben evde de hareket etmediğinde sola yatıp bir iki dürtüyorum bebeğimi 🤗❤️
Tubagns1508 Nnnnnn_ bizde sağ elini başının arkasına koymuştu 😂 çıkarsın da parmakları sayalım diye çok uğraştı bende de sarstı yani mecburen rahatsız ediyorlar ki görebilsinler 🥰parlaklıkta rastladığımız bir durum tek başına bi anlam ifade etmiyor 30. Haftaya kadar geçiyor dedi geçmesini bekliyoruz canım inşallah geçecek öyle dua ediyorum sürekli ♥️
Minis122 Nnnnnn_ baska. Zamanda yapmislwrdii onu kipordamadigi Aman haraket etsin die vuruyorlar onu canim
Avril Ben iki kere yaptıracağım doktorum 13. Haftada da istedi. Bu hafta yaptıracağım ilkini diğerini de 24 gibi falan
Nnnnnn_ alagulgoz Gercektenmi? Siz soylediniz icim biraz daha olsun rahatladi. Neden oyle yaptigini o an anlamamistim ve cok korktum, cunki ben dokununca bile korkarak dokunuyorum. Ama doktor oyle yapinca sok oldum, ciddi-ciddi aparat basligi ile vurdu 😂 ay nasil tedirgin oldum o an anlatamam
alagulgoz Nnnnnn_ şöyle düşün canım sezeryan doğumda anneyi 7 kat kesiyorlar diye biliyorum yani demem o ki doktorun veya senin bebeğini dürtmen ona zarar vermeyecektir amaç yerinden oynatmak 🤗