Rabiagulcin 3prensannesiii erkek bebek kendini çabuk beli ederim erkek annesi olarak size sormak istedim
Avril Rabiagulcin bence pek alakası yok oğlum olacak ve ultrasonda daha hiç göstermedi hep kapatıyor göstermiyor kesin kız diyorduk ama fetal dna ile erkek olduğunu öğrendik
Babykuzucuk Sinem_45 yaa bende öyleyim doktor randevusune her defasında eli kalbimde gidiyorum sanki gebe değilmişim gibi. 🙈 tek olmadıgıma sevindim şuan. Gayet rahat geciriyorum
Rabiagulcin Babykuzucuk hepimiz aynı durumu yaşıyoruz desene geçen durumu sorup direk kalp atışını dinlettin dedim ☺️
Sinem_45 Babykuzucuk Maşallah de kız ben kendi kendimi nazar ettim 😂😂 kasiklarimda ağrılar bir tık daha attı vajinada da sizlamalar yarın kontrolüm var bakalım inşallah iyidir bebişim 🙏🏻❣️
Babykuzucuk Rabiagulcin ayda 1 Randevulr o kadar uzun geliyoki sanki zaman hiç gecmiyor. Birde burda olumsuz şeyler okudukça insan çok etkileniyor.
3prensannesiii Bende en son Ramazan’dan önce gittim kalp atışlarını duymak için gitmiştim oda onuda ben duymadım biz duyduk dediler ramazanda oruç da tuttum içimde korku var inşallah kuzumun sağlığı yerindedir
Rabiagulcin 3prensannesiii inşaAllah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Zumzumm Babykuzucuk ayneeen ayda bir çağırıyor diye doktor arada başka bi doktora da gitmek istiyorum sonra dur kızım gerek olsa doktor zaten cagırır dıyorum:) 12+1 oldum bugün
Rabiagulcin Babykuzucuk benim tahlillerim iyi çıkmadığı için 2 hafta da bir gidiyorum olumsuz şeyleri kulak asma
Mochi 3prensannesiii yarın ikili için randevum var belki cinsiyet içinde birşey söyler oğlumu 11+5 te öğrenmiştik şuanda da 11 haftadayız bakalım inşallah öğreniriz ☺️
mrsyurdanur 11 haftalıgız . İlk haftalar biraz bulantı yaşadım ama son 4 5 gündür iyiyim . Onun dışında bi uyku hali var buna şükür . Ama koku hassasiyeti devam ettiği için yemek yapmakta zorlanıyorum 😕
Babykuzucuk Zumzumm bizde 13+6 🙏 çok şükür şuan hamileliğimi iyice unutttum diyebilirim. Her doktora gittiğimde gayet güzelde oldugunu duyuyorum ama sanırım hareket kıpırtı hissetmeden tam varlıklarını öğrenemeden o evham bizden gitmicek
Mine-1 fizikcianne benimde 9+2🫠 benimde bulantılarım çok fazla sabahları safra var birde öğrendiğim günden beri böyleyim ne zaman geçecek bakalım merakla bekliyoruuzzz 🤓
Mine-1 Seher112 benimde 9+2 hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben 2 tanedir değiştiriyorum fayda vermiyor da şuan da prifemyn dr kullanıyorum 😔
Babykuzucuk Zumzumm 3 haftada bir gibi ama 24 25 günü buluyor randevu durumuna göre siz kaç haftada bir gidiyorsunuz