Rabiagulcin 3prensannesiii benimde 2 kızım var bende kız hissediyorum acaba hislerimiz bizi yanıltır mı
3prensannesiii Rabiagulcin belkide bize sürpriz yapacaklar kuzular Rabb’im hayırlısını ve gönlümüzdeki nasip etsin inşallah 🤲💙💗
Tugba_sari Rabiagulcin 8+4 olduk bende bel ağrısı ve halsizlik var bide hiç bişey yemek istemiyorum 🥺
Rabiagulcin Tugba_sari bel ağrısı ay bende çok çektim şimdi geçti bu ilk haftalar çok zor oluyor kimi rahat geçiriyor tabi
Tugba_sari Rabiagulcin bel ağrısı dışında benim de rahat şimdilik ama bel ağrısı çok zorluyor bebek büyüyünce ağırlıktan da ağrıyacak diye korkuyorum umarım öyle olmaz 🥺
Mochi 3prensannesiii yarın ikili için randevum var belki cinsiyet içinde birşey söyler oğlumu 11+5 te öğrenmiştik şuanda da 11 haftadayız bakalım inşallah öğreniriz ☺️
3prensannesiii Yok benimde daha belli olmadı 10mayısda randevumuz var bakalım o zaman belli olur belki o zaman 15haftalık olacağız.
Rabiagulcin 3prensannesiii erkek bebek kendini çabuk beli ederim erkek annesi olarak size sormak istedim