Kadersilingar61 Rabiagulcin benim vardi zaten bebehimi kaybetttikden 6 ay sonra tkrar hamile kaldim o yuzden karnim cok sanki 4 5 aylik karnim var gibi duruyo🤦♀️🤦♀️🤦♀️🙈🙈🙈
Kadersilingar61 Rabiagulcin insal insal rabbim kimseye evlat acisi gostermesin kucagima almak icin gun sayarken yavrumu mezara koydular bir kere kucagima bile alamadim kokusunu bile icime cekemedim mlegimin rabbim oyle uygun gordu rabbim insal hayrlisyla buna saglicakla kucagima almayi nasip eder
Sinem_45 Rabiagulcin Aşırı güzel geçiyor maşallah diyim hiç rahatsız olmadım kasiklarimdaki minik kramplar dışında bazen hamile olduğumu unutuyorum ve acaba bebeğime birsey mi oldu neden hiçbir belirtim yok diyorum 🤷🏻♀️
Mochi Sinem_45 ilk zamanlar bir çok belirti yaşıyordum ama bir süredir meme hassasiyeti dışında belirtim yok tehlikemde yok en son çok güzel geçti muayene çok yorulunca hafif kasık ağrısı oluyo dinlendiğim an geçiyo böyle rahatlayınca bende korkmaya başladım😮💨 inşallah sağ salim alırız evlatlarımızı kucağımıza🙏
Babykuzucuk Sinem_45 yaa bende öyleyim doktor randevusune her defasında eli kalbimde gidiyorum sanki gebe değilmişim gibi. 🙈 tek olmadıgıma sevindim şuan. Gayet rahat geciriyorum
Faymer1 Rabiagulcin 8+5 mide bulantısı baş dönmesi aşırı uyku olsun sağlıklı olsun da🌸her türlü dayanırım ☺️
Rabiagulcin Faymer1 öyle inan bende çok zorlanıyorum ama hep derim bebeğim için herseye katlanmak zorundayım inşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız
Sareee39 9+5 aşırı mide bulantısı tiksinme kusma 🤢 biraz kötü geçiyor ama miniğim için herşey değer umarım en yakın zamanda geçer 🙏🏻
Duaceren 11+5 mide bulantım yok çok şükür ama sindirim problemim var gece oldu mu gün içinde yediğimi atıyorum ne içindr anlamadım
Kbr49_ Bende 11 haftalık oldum ama 8. Haftadan sonra çok kötüydü bulantı ,kusma, mutfağa bile giremiyordum çok şükür şimdi biraz hafifledi
ezginin-kalbi12 Biz de 8. haftaya girdik benim gece bulantılarım var hala da geçmiyor kusamiyorum da sabaha kadar bulanıyor inşallah geçecek bu günler de 🙏🏻
Mochi Rabiagulcin 9+4 cuma günü muayenem var gayet iyiyim heyecanla günü bekliyoruz 2.yavrumuz olacak inşallah 🙏
Sinem_45 Mochi Benimde en son muayene 2 hafta önceydi hersey yolunda dedi doktorum ama insanın içi içini yiyor sanki ultrasondan çıktıktan sonra kurmaya başlıyorum kafamda bu haftaici yine gidicem inşallah bir sıkıntımız yoktur dediğin gibi sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalım allahin izniyle 🙏🏻❤️
Mochi Sinem_45 bende 2 buçuk hafta önce devlete gitmiştim bu hafta da kendi dr uma gideceğim hissedene kadar galiba 2 haftada bir dr giderim 🫠inşallah 🙏
kayra21 12+1 Perşembe günü kontrol var 5 Kasım doğum görünüyor ama sezaryen olacağı için Ekim 20-25 gibi olur heralde bulantılar ara ara oluyor ama daha iyim çok şükür