Aaaysee hayalperest2310 ay inanmıyorum nasıl çektin o kadarını ben 4 saatte bittim resmen 😂🥺 helal olsun tebrik ederim 💗 öyle cidden dediklerinde haklısın,nasip dediğin gibi ne diim,bende seni seviyorum güzelim çok teşekkürler 😻❤
hayalperest2310 Aaaysee valla doktorum olacak oluyo diye diye doğurttu yani normal oldu ama gel de bana sor çok zordu ama değdi minnağıma 🥰❤️
Aaaysee Hllplk buralar da kimsenin olduğunu sanmıyorum zaten deprem bölgesi olduğu için kalan tek hastane buydu devlet dışında,Adıyaman __mom1
Tubatgn Aaaysee Doğum postuna beni etiketlemezsin ama ben doğum hikayeni sonuna kadar okurum 😎😒😒😒 Hoş gelmiş Prensen Afra 🌺
Aaaysee Tubatgn yav xhhdsjs o an aklımda önceki akşam konuştuklarım vardı aşkım hızlı hızlı etiketledim hemen 🥲 çok teşekkür ederizz 😻
Aaaysee onelastgoodbyy öyle Canım benim çok şükür iyiyiz artık diyorum,kesinlikle öyle bide ameliyatta yan tarafım da ki doğum yapan kadın için Allahm beni öldürdü beni mahvetti deyip duruyordu doktor sanki kendi çekmiş sancıları,o gün baya kisi doğum yapti katta 7 oda vardı o kadın hariç hepsi ameliyattı….
onelastgoodbyy Aaaysee evet bi de kaprisleniyorlar gerçekten.. O sancılar kime gelse öyle bağırır, ben doğuma yakın,heralde aklımı yitirecegim, diye düşünmüştüm. Rabbim herkesin doğumunu kolaylastirsin inşallah 🤲🏻
Aaaysee laviniamom01 korkma canım tercihini iyi yap benim gördüğün gibi çoğu talihsizlğim insanlardan yana yoksa doğum geçecek bir şekilde işte 🥲
ogrencianne35 Aaaysee sağ salim almışsınız kucağınıza maşallah allah analı babalı büyütsün benim gebelik sürecim zordu doktorum doçent ti yani düşünün doçent ve çok güveniyoruz. 28.hafta da sezeryan günü verdi 33.haftada dr la kavga ettik aslında kavga da değil de neyse çok uzun bi mevzu… doğumunu yaptırmam dedi verin muayene ucretimi istemiyorum sizi artık muayene de etmeyin beni dedim paramı da aldım çıktım başka bir dr a gittik. ve doktor herşeyin normal gittiğini normal doğumu beklememizde sakınca olmadığı ni sürece beraber karar verebileceğimizi söyledi 2 kere çatı muayenesi sonrası normal doğum yapicam diye tutturursan başka hastane de doğum yapilacak doktorum hastane de dr u değildi kendi muayenesi vardı doğum esnasında bebegin vakumla çekilecek ikinamazsin ddi ki ben çatı muayenesine dayanamadım sancıya hiç dayanamazdım beraber sezeryan karar verdik doğumum da güzel geçti ama beni ebemiz 5 saat sonra ayaklandirdi karnıma hiç bastırmadı kum torbası da koymadi dogumumu yaptıran doktorumuz hastane çantana korse koy demişti korseyle sardı ebe ve hasta bakıcı eşime anneme gösterdiler bi tek korse kullandım ben 20 gün oda onu takmadigim zaman resmen karnımın ici acıyordu yatmadigim sürece hep korse taktım doğum sonrası da çok rahat geçti kişiden kişiye değişir tabi 3 gun zordu ama 3 gece de dayanamayıp acil e gidip serum taktirmistim sonrası geçti gitti 15 gün annem kaldı 15 günden sonra yalnızdık 💖
Aaaysee ogrencianne35 doktor çok önemli gerçekten Allahtan sonra onlara emanetiz yani,sana da hayırlı olsun kurtulmussun çok şükür Rabbim herkesin yardımcısı olsun 🤍
Esraliiii Aaaysee çok geçmiş olsun canimAllah analı babalı büyütsün prenses Afra’yi söylemeden gecemicem Dr resmen seni etkilemiş ne kadar negatif yaklaşmış ya sinir oldum,bir de lavmani kendin nasıl yaptın canım onlar yapıyor benim bildiğim
Aaaysee Esraliiii çok teşekkürler aşkım amin 🥰 evet öyle maalsef,bende özellikle onu yazdım zaten benim bildiğim de öyle getirdi bi şişe sıvı çömel bunu makattan gönderebildigin kadar gonder dedi ki ben yapamadım zar zor biraz sıvı gitti söyledim tam yapamadım çok gitmedi diye bir sey olmaz dedi 🥴
designermoms Aaaysee ayy okurken gözlerim doldu 🥹🥹 benim de 2 ayım kaldı hep normal istiyorum ama son anda ne olur bilemediğim için ikisine de hazırlıyorum kendimi 🥲 çok şükür sağlıkla almışsın kucağına o hastanenin kapısından bile geçme daha şikayet edebildiğini de et bence böyle böyle yüz buluyorlar hep. Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah melek kızınla sağlıklı mutlu huzurlu ömürleriniz olsun😍🌸💕
Aaaysee designermoms son ana kadar dayanmaya çalış Canım zor ama sonu çok güzel unutma 😻 sorma Allah kimseye muhtaç etmesin iste deprem bölgesinde olduğum için mecburum haftaya kontrole gidicem 🥲 amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim 😽💜
Gulnar_95 @“Aaaysee” Gozunuz aydin sağ sağlim kavuşmuşsun bebeğine🙏❤️ O doktora hemişirelerede yaziklar olsun okurken kinlendim