Allahkahretmesin1 Deletedmom_50 sezeryanda da doktor seçemiyorsunuz maalesef o gün kim nöbetçi ise o giriyor doğuma ben de sırf bu yüzden şehir hastanesini tercih etmiyorum maddi olarak biraz zorlayacak ama yapacak bir şey yok
Deletedmom_50 Yazmelegi_ valla ben pazrtesi arayıp görüşecm doktorla zaten randevusu ne zaman aciliyorsa gidecem de eger ben giriyorum sezaryane derse ona gidecem yoksa tekdene Ahmet Acer gidecem
Yazmelegi_ Deletedmom_50 aynen sorun mutlaka çünkü içiniz rahat olur hem ben o yüzden sehir hastanesine gitmiyorum medicale gidiyorum dogumu da orda yapicam inşallah
Deletedmom_50 Yazmelegi_ ya iste para sıkıntılı biraz iki kere tup bebek felan denedim ben 200 bin tl ye yakin borçlandık kredi çektik o yüzden çok sknti ya serklaj oldum felan derken çok yıprandık maddi manevi
Yazmelegi_ Deletedmom_50 rabbim yardımcınız olsun gerçekten bu devirde çok zor bizimde durumumuz iyi de yine de hastane doğum ucreti zorluyordu babam sagolsun o veriyor muayene ücretlerimi dogumu da o karşılayacak yoksa bizi de çok zorlardı
Deletedmom_50 Yazmelegi_ valla iki kere dediğim gibi tup bebek denedik Rabbım normal yolla nasip etti şükür ama zaten ilkinde normal oldu o düşük oldu pihtilasma vafdi bilmiyorduk keşke benim ailemin durumu da iyi olsada yardımcı olsa onlarda aynı valla
Yazmelegi_ Deletedmom_50 bizimkilerin de durumu iyi değildi babam çalışamıyordu sonra biraz düzeldi işe girdi yoksa imkan bizde de yoktu. Rabbim yardım eder inşallah
serife8796 Deletedmom_50 Beyabann38 9 bin tl Tekdende doğum ücretleri bende Ahmet acere gidiyorum çok memnunum
Beyabann38 Deletedmom_50 hastaneyi aradım bilgi vermediler telefonda bilgi vermiyoruz dediler dogum ücreti hakkında
Yazmelegi_ Deletedmom_50 4-5 ay önce arkadaşım 10.000 verdim diyordu da şuan arttı mı diye merak ettim
Deletedmom_50 Allahkahretmesin1 valla doktora bgli ben doktora soracam işte doktor ile görüşünce hareket edecem
Deletedmom_50 Allahkahretmesin1 benim durumum farklı canim muhtemelen doktor girer doktor olmaz ise ebe nasıl dikiş alacak kimse o riski almaz ben serklajli gebeyim riskli gebelik