Pekii Mummmyyy güneş ismini ben de seviyorum ama eğer bebişim kız olursa eşim istemedi ilk kızımın adı Ebrar Hira ikinci de kız olursa Dua koycam başına bir isimle ama başka isim içime sinmedi henüz 😅 eşim de Elfida ismini çok seviyor onu da ben istemiyorum fikir olsun size de 🥰
Bskndss Mummmyyy o kadar çok duyuyorum ki bu sene güneş ismini. Ben düşünmeye başladığım da kimsede yoktu 😀 ama benim şuana kdr yine de hala favorilerimde 1.sırada 🫶🏻
muser24 Jesca arapça bilen birisi olarak söylemek istiyorum, Kuran’da geçen Aden helak olmuş Ad kavminin ismidir, bence bebeğinize koymayın , tabiki son karar sizindir
Pekii muser24 merhaba bir şey sorabilir miyim acaba ben eğer bebeğim erkek olursa ismini Ensar Baha koymak istiyorum ikinci hamileliğim bu ama bazıları ismin anlamı internetteki gibi değil dedi doğru mu tam olarak anlamı nedir acaba biliyorsanız bilgilendirir misiniz 🥰
Findukli_Lokum muser24 peki Zümra isminin anlamı nedir? TDK ya göre cesur yiğit ahlaklı kadın olarak geçiyor ama farklı bir internet sitesinde gruplaşma topluluk diyor, arada kaldım
Guldenn Mummmyyy kuranda geçmesinden çok isminin anlamının güzel olması önemli peygamber efendimizin en dikkat çektiği nokta anlam.
Ebuss35 Balım olucak kızımın ismi Rabbim nasip ederse 🤭 Bal gibi bir kızçem olsun bir Çınar’ım vardı şimdi birde Balım olucak Rabbim’den daha başka ne isteyebilirim ❤️🤲🏻
annesininbali27 Bende Aysima oruç Kuyucam Oruç u Kendi isteğimle koymuyorum ama eşim in annesi eşim koyucak eşim in ve ailesinin baskısı üzerine koyulacak 😔😔😔 Oğlum un ismi de Ömer kayın babamin iismi
mnli annesininbali27 oruç genelde erkeklere koyulan bir isim zaten istemiyorsanız erkek ismi deyin vazgeçerler belki
prematureanne02 Mummmyyy Bizimde aklımızda şuan için Mihra Beren var Mihra kesin ama yanına başka isimde olabilir💞