Alinamoms bebeğimin hareketlerini kontrol ediyorum. Ve ilişki sonrası geldi diye kendimi korkutmak istemedim. Birde pazartesi günü gidecem diye ani ters bir durum olsa tabi ki giderdim. İlçede yaşıyorum ve bir devlet hastanesi tek var. Özel falan yok. İlk gebeliğimde kanamam olduğunda acile gitmiştim onlar beni doğumhaneye yönlendirmişti. Afedersiniz ama köpek muamelesi görmüştüm. Ağlarken titrerken onların o kızgın minnetli bakışları tavırlarını asla unutmam. Kanamam oluyor sancım oluyor fakat sedyeye ayakkabımla uzandığım için azar işitiyordum. Üstelik karnım burnumda ve ayakkabıma eğilemiyorum eşim giydirmişti. Ve o an ayakkabıyı mı düşünecektim. Doktoru beklemiştim doktor geldiğinde ise oda saçma sapan bir tavırla muayene edip evime gitmemi istemişti. Kan pantolonumdan bile çıkmışken bir sıkıntın yok demişti bana. O yapılanlardan dolayı bir daha hiç gitmedim devlet hastanesine. Eğer lekelenmelerim devam etseydi şehire gidip ordaki acile giderdim. Ama devam etmedi ve hep uzandım. Yarında kontrolüm var doktoruma gidecem ters bir şey varsa müdehale edilir. Eğer hareket hissetmeseydim beklemez anında giderdim 😊