Kardelenalya Son 26 gun kaldı atarsa ama geçmiyor zaman artık yürüyemiyorum 2 gündür kasiklarimda çok agri var
Mnur123 Cey53 bende 35+1 haftalığım. Dün akşam üstü kahverengi lekelenmem oldu. Progestan ilacım vardı evde. Ondan bir tane içtim ve kesildi. Ara ara yalancı kasılmalarım oluyor. Yarın kontrolüm var inşallah ters bir şey yoktur🤲19 mayısa gün vermişti doktorum eğer bir terslik çıkmaz ise
ceylangokce_05 Mnur123 bende 35+3 üm ya 9 yada 16 sına gün verdi ben 9 u olsun dedim iyice yoruldum artık 27 sinde kontrolüm var kesinleşir büyük ihtimalle
Mnur123 ceylangokce_05 ben 19 mayıs olsun istedim. Yoksa doktor 17 mayıs dedi. Tabi eğer bir sakıncası olmayacaksa 19 mayısta yapabilir misiniz sezaryenimi dedim. Evet tabi ki yapabilirim dedi. Şu an rahatsızım leke falan gördüm o yüzden günün önemi yok. Benimde kaburgalarıma batıyor asla uzanamıyorum nefesim kesiliyor fakat ne kadar kalırsa o kadar iyidir. 19 mayısta eşim doğmuş. Aynı gün olmasını çok istiyordum o sebepten iki gün ertelemek istedim. Allah nasip kısmet ederse o gün olacam inşallah
ceylangokce_05 Mnur123 benimde sancilarim var yatamıyorum midem rahatsız sürekli elim ayağım şişiyor ödemden 37+5 de doğum yapmış olacm erken de sayılmaz sanırım senin durumun başkaymış güzel olur babasıyla aynı gün olması
Mnur123 ceylangokce_05 erken değil mi? Benim 38+4 te alacağını söyledi ben ise 38+6 istedim kabul etti.
Mnur123 ceylangokce_05 benim ödemim daha yok ama başlayacak gibi duruyor ayaklarımdan. Sancımda yok bence yani arada karnım sert oluyor oda bu haftada normaldir diye düşünüyorum
ceylangokce_05 Mnur123 erken mi olur ki acaba 🤔 biran önce çıksın istiyorum valla artık perşembe günü belli olur doktor ne derse
Mnur123 ceylangokce_05 yani en azından 38 i tamamlasa bence daha iyi ama doktorunuz tabi en iyisini bilir
muser24 35+6 olduk, ağrılarım oluyor, tüm gün yatmak istiyorum ama iki çocuğum daha var, biraz uzanmak bile imkansız bazen. Doğum için biraz erken daha ama doğsa artık diye düşünüyorum 🙈
ceylangokce_05 Mnur123 2 gün kalıyor canım altı üstü Yarın gidicem bakalim ne diyecek doktor suyum da fazla biraz sorun oluyor mu acaba bilmis değilim orasını da
AdaKaranfili Cey53 yarın 35+0 hafta oluyorum . Çok can cekisiyorum sanki. Halsiz oluyorum.bi işi yaparken sürünüyorum. Bazende enerjik hiss ediyorum .bazen hic bisey yapmak istemiyorum.mecburum ama evde küçük çocuğum da var.onunla ilgileniyorum.ev işləri falan hepsi bana bakiyor..Fazlaca adet sancısı gibi ağrılar oluyor. Bel agrisi falan. Bazen iştahlı bazen iştahsız oluyorum..bir kaç haftayi da gecirsek sağ saglim doğsun inşallah🤲
Babyyyyy80 Bende şu an 35+3 üm günde kaç hareket gerekiyor benim bebeğim cok hareketsiz hep böyleydi gerçi ama iki gündür iyice azaldı çok korkuyorum
sewal-065 Kızlar benimde ya 35+1 olduk 3-4 gündür hareketleri çok azaldı sadece arada bir dönüyor gibi oluyo önceden çok hareketliydi nedendir acaba
Mnur123 Alinamoms bebeğimin hareketlerini kontrol ediyorum. Ve ilişki sonrası geldi diye kendimi korkutmak istemedim. Birde pazartesi günü gidecem diye ani ters bir durum olsa tabi ki giderdim. İlçede yaşıyorum ve bir devlet hastanesi tek var. Özel falan yok. İlk gebeliğimde kanamam olduğunda acile gitmiştim onlar beni doğumhaneye yönlendirmişti. Afedersiniz ama köpek muamelesi görmüştüm. Ağlarken titrerken onların o kızgın minnetli bakışları tavırlarını asla unutmam. Kanamam oluyor sancım oluyor fakat sedyeye ayakkabımla uzandığım için azar işitiyordum. Üstelik karnım burnumda ve ayakkabıma eğilemiyorum eşim giydirmişti. Ve o an ayakkabıyı mı düşünecektim. Doktoru beklemiştim doktor geldiğinde ise oda saçma sapan bir tavırla muayene edip evime gitmemi istemişti. Kan pantolonumdan bile çıkmışken bir sıkıntın yok demişti bana. O yapılanlardan dolayı bir daha hiç gitmedim devlet hastanesine. Eğer lekelenmelerim devam etseydi şehire gidip ordaki acile giderdim. Ama devam etmedi ve hep uzandım. Yarında kontrolüm var doktoruma gidecem ters bir şey varsa müdehale edilir. Eğer hareket hissetmeseydim beklemez anında giderdim 😊