bombshell Yarenn19 benim doktorum biliyor sigara içtiğimi. Ama devam ettiğimi bilmiyodur bence🤦🏻♀️ sana zarar vericek bişeyi kullanmamanı öneririm demişti. Kati suretle kullanamazsın desemde kullancağın varsa kullanırsın dedi
GozdeA Haftaya kadar içtim sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum derken 30. Haftada doktor erken doğum riski var açılma var diyince bebeğime birşey olacak korkusuyla bırakmam birakamam diyen ben bıraktım yeter ki kızım vaktinde sağlıkla gelsin diye ama şoyle bı gercekte var kuzenim doğurana kadar günde 1 paket içmeye devam etti şimdi 3 tane çocuğu var hepsi sağlıklı maşallah ama yinede işte dikkt etmektede fayda var kizlar hamilelikte değil ama doğurduktan sonra kesin bırakmalısınız hamilelikte yine bebek bı şekilde korunuyor ama emzirirken o nikotin süte karışıyor emzirme sürecinde içmemeye çalışın..
dmtturan GozdeA Ahh ahh yemekten sonra ki o istekkkk 😩😩😂😂😂 diyorum ki ben bırakmadım geçici bir süre ara verdim 😂😂😂
Busra070707 Yarenn19 bebeğinizin gelişiminde bir sorun oldu mu ? Ben de içiyorum korkuyorum onun içim soruyorum
[silindi] Yarenn19 bende 27 haftalık hamileyim bende içiyorum gunluk 6 tane hiç şaşmaz normalde 1 paket içerdim bende üzülüyorum ama bırakınca çok mutsuz oluyorum