29302930 Badem_gozlum_ Bana ilk yirmili haftalarda olmuştu. Şimdi 32 deyim hala ara ara oluyor normal demek ki. Ama doktora danış yine de için rahat etsin😊
Beyzag 29302930 27.haftamdayim ve bugün öğlen başladı sanki vajina kenarları ve iç kısmı kasiliyor gibi bir ağrı var. Yatakta sağa sola dönemiyorum. Pantolonumu giyemiyorum bacağımı kaldırınca kopacak gibi ağrıyor normal mi
Badem_gozlum_ Beyzag kontrolünüz yakınsa doktora sorun. Bazen magnezyum ekligi de olblyr eklem ağrısında
havvasutcu Badem_gozlum_ dikkat et canım aman inşallah zamaninda gelirler Rabbim yardımcımız olsun.Erken doğuma dikkat edelim 🙂
29302930 Badem_gozlum_ serklaj gibi ekstra bir durumun varsa daha çok endişe ediyorsundur haklı olarak canm. Doktorunla telefonl iletişime geçip bilgi alsan en azından, için daha rahat eder.
Tugrann-annesi0404 Badem_gozlum_ Bende enfeksiyon olduğu için çok fazla oluyor daha 21 deyim. Ama vajinal tablet kullandığımdan beri azaldı sanki
yelda_b1 Aysealty Badem_gozlum_ bende kokulu akıntı da oluyor neden acaba bi bildiniz var mıı ama çok değişik bir koku yani tarif edemedim geçmiyor da
havvasutcu Badem_gozlum_ ben sizin yasadiginiz durumu yasamadim ama empati kurunca cok zor bir durum canından can gidiyo kolay mi canim Rabbim yardimcin olsun 🤲🤲
06Seyma-06 31+6yım 29.haftadan beri yataktan kalkarken ani kasıkta iğne batması, yolda yürürken VS hep yaşıyorum. Magnezyum kullanıyorum ama fayda etmiyor sanırım yalancı sancı ama cidden insanın canı çok acıyor
Gzo Badem_gozlum_ benimde ayni canım serklajliyim bnde ayaktada durmuyorum ama ara ara batma oluyor sanki cocuk alta vuruyor oralarda gezyo gbi hissediyorum 🥲