aydangn Ftm124 yok kırmızı değil yeşilimsi sümüksü geldi. Doktoruma söyledim bebek hareketleri nasıl ve ağrın varmı diye sordu. Eğer bebek hareketleri azsa hastaneye gitmemi söyledi. Onun dışında herhangi bir sıkıntın yoksa yarın gel dedi.
Beyaz06 39+6 yız şuan ne sancı var ne gelen giden 😄 yarın bi kontrole gidicem heran tetikte bekliyorum sanırım ondan gelmiyor minik 😊
zeyynneep06 39+1 im ben de egzersiz yürüyüş yapıp hurma yiyorum ama gelen giden yok .40-41e kalmak istemiyorum nefes alamıyorum artık .Ne yapacağımı şaşırdım .
Tubazeynepalin BeatifulAngel 39+0 hala bekliyorum altta baskı var ama herhangi birşey yok kızımın gelesi yok 😂 nişan yeşilimsi gelşnce nasıl anlıyorsunuz ya ben anlamıyorum akımtım hep var çünkü
Ftm124 Tubazeynepalin ben de nioli yapı kullanıyorum teşil geliyor ama onlar enfeksiyon nişan değil bence
Tubazeynepalin Ftm124 fitil kullandım da fayda etmiyor etmedi hiçbir şey doğumdan sonra düzelir dedi doktor benim ki hamileliktenmiş hatta çoğu kadının hamilelikten oluyormuş hormonlardan
Fatosskirisci 39+4 bugünde bitti artık sancılarım var ama Nisan şu yok. Ne merdiven kaldı ne squat kaldı yapmadığım . Gelsin diye bekliyoruz kızımı hayırlısı artık ne diim
Tubazeynepalin Fatosskirisci Valla bazıları evde akşama kadar yatıyor daha erken doğuruyor biz akaşama kadar yürüyelim yine doğuramıyoruz 😂😂😂
Fatosskirisci Bişi daha sorayım kızlar ya size.benim böyle bı anda alttan sancı olunca bıçak saplar gibi tuvalete gidiyorum hemen akıntı geliyor. Nomal bişi bence bu
TCKD Ftm124 benimde yok ama sancımın olup olmadığını anlayamıyorum sadece genital bölgem çok acıyor ve baskı var çocukta çok fazla hareketli son hafta fa bu kdr hareketli olması da normal mi onu da bilmiyorum