Minikmucizemmm26 merhaba çok geçmiş olsun ben de yaşadım aynısını üstelik tüp bebekti dokuz yıldan sonra anne olacaktım 20+0 DA Kanamam oldu hastaneye gittim alttan muayene etmediler bebek iyi deyip progesyrron vesaire ilaç yazıp dinlen dediler ertesi gün kanqmq azaldı ama wc de yuvarlak büyük bir şey geliyor hissi oldu ayağa kalktım geçti (meğer kese imiş) tekrar gittim alttan baktılar doğumun başlamış dediler doktorlar 24 saat içinde doğacak ve küçük olduğu için yaşamayacak dendi ben ve eşim hıçkıra hıçkıra ağladım o kadar kötüydü ki neyse yatırdılar beni ciğer geliştirici falan yapmadılar sadece serum bes gün yattım her gün umudum artiyordu yeter ki yaşa ben dokuz ay hastanede yatmaya hazırım diyordum ama olmadı wc de yine yuvarlak şey geliyor hissi oldu ve busefer yukarı çıkmadı kesem sarkmisti acil dogumhsneye aldılar keseyi patlattilar içinde sadece kordon vardı beni kaderimle yalnız bir odada bıraktılar baktım olacak gibi değil ikindim ve doğurdumbebegimin sesi hiç yoktu olmuştu ama son dakikaya kadar yaşıyordu eşime verdiler ben hastanedeyken gommusler oğlumu.. neyse sonra kırd
kım çıktı sonra adet ve bir daha adet olmadım on iki gün geciktim hiç inanmayarak test yaptım ve hamileydim on yıl sonra ilk defa doğal yolla hamileydim. .oğlum şu an üç yaşında ve ben ikinci oğluma 35+6 haftalik hamileyim o dokuz yıl evlatsyzlik tedavi süreci acılarım gözyaşlarım şuan acısı gitti anısı kaldı tatlı telaslardayim yazdım umut olsun diye Rabbım sana da daha sagliklisini nasip etsin hep umut et ❤️ uzun oldu ama en özet hali bu