Cikoleyla Meleklerininannesii anne için, yani damardan alınca kaşıntı falan yapıyor karaciğerin yorulduğunu bu tarz şeyler gösterir. Belirtiniz yoksa zaten karaciğeriniz de yorulmamıştır
1Gozde1Yusuf- Cikoleyla kasinti alerjenik bi ilac oldugu icin yapar damardan serum oncesi avil dekort alerji ignesi yaptirirsaniz en aza indirirsiniz bu durumlari💗
Meleklerininannesii 1Gozde1Yusuf- anladım teşekkürler 🙏🏻🌸 peki ilaç önerilmeyip damardan verilme sebebi nedir acaba?
Cikoleyla 1Gozde1Yusuf- dahiliyeci karaciğer yorulduğu için yapabilir demişti ama zaten çok kalınmadım ben sadece ilk gün belki alerjide olabilir
Dilekata123 Meleklerininannesii Günde 3 kere kan ilacı yutuyorum canım bir sıkıntı olmuyor bebeğe de zararı yok dedi kansızlık yüzünden içiyorum ben o yüzden korkma iki tane antibiyotik kullanıyorum günde 9 hap yutuyorum Allah koruyor diyorum kalbimi ferah tutuyorum🌸
Meleklerininannesii Dilekata123 çok doğru diyorsun canım Rabbimin emaneti bize onlar Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah çok sağol yorum için 🙏🏻🌸
Fatos20 Meleklerininannesii Meleklerininannesii gyno ferro kan ilacı değil canım ciddiye doktoru bana da yazmıştı hamile kalmadan önce folikasit demir b12 vitamini o kan ilacı olarak geçmiyor o ciddiye doktoru öyle demişti korkmana gerek yok