sacmalamakizim Ley2020 Belki de çok kafaya takıp stres yapıyorsunuz, ilk çocuğunuz hemen olmuş masallah 😊 Allah en kısa zamanda nasip etsin ❤️
Ley2020 sacmalamakizim Çok teşekkür ederim, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. 🤲🏽♥️ Ben de açıkcası kafaya taktığım için böyle olduğunu düşünüyorum. Yarın da kan test sonuçlarım güzel çıkarsa, akışına bırakmak gerekir 🙏🏼
Ley2020 asya2425 Evet evet, bence de en doğrusu öyle gibi. Gittim hemen ovulasyon testi aldım, ilk çocuğumda o testleri bilmezdim bile.
Dolphin16 Bende ikinciyi düşünüyorum 3 aydan beri olmuyor işte ilk oğluma plansız kalmışım . Şimdi bu ay Ovulasyon testi sipariş etmiştim bu gün geldi başladım bende . Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 🤲
Ley2020 Dolphin16 Amin 🤲🏽♥️ Ovulasyon testleri gerçekten çok mantıklı aslında, onu kullanarak hamile kalan çok oluyor. Umarım sizin de gönlünüze göre olur 😍
bebek26 Ley2020 Tam 30 aylık oldu. Ben de 3 aydır istiyorum şuan reglim. Kafaya takma deseler de takıyorum. Denediğimiz günden sonra hemen erken gebelik testi alma isteği vs. İlk gebeliğimde hemen tutmuştu ve adete 8 gün kala öğrenmiştim. Sanırım o yüzden bu kadar çok taktım
Ley2020 asya2425 Bugün kan sonuçlarımı öğrendim ve Prolaktin değerim çok fazla olmasa da sınır üstü çıktı. Sınır 23 ve benim 27 çıktı değerim. Yarın kadın doğum doktorumda randevum var bakalım