Simer Happymomleyla benim 4. Gebeligim 4 gebelikte de saglikocagina kayit yaptiriyorsunuz gebelik donemi boyunca oradada kontrol ediliyorsunuz sizin asilariniz nst ve kalp atislari dinleniyor ve bebek dogdugunda bebegin asilari saglik ocaginda takip ediliyor
Yazmelegi_ Happymomleyla 3. Aydan sonra yapılır demişti bana sağlık ocağında ki ebe genelde 20 ve 24 te yapıyoruz ama geç öğrenen vs oluyor bazen aşı olmuyor o yüzden geç yaptığımız da oluyor demişti 30.hafta da yaptıran da varmış öyle diyim
giezemss-1 Happymomleyla benim doktorum da söylemedi ama sağlık ocağındaki ebe beni arayıp söyledi bu aşının olunması lazım falan diye
Baharks Benim doktorum istersen ol yada olma çokta elzem değil dedi deprem dolayısıyla memlekete geldim burda sağlık ocağı ol dedi eşim istemdi bende olmadım şimdiki doktoruma sordum haftan geçmiş olmasında sıkıntı değil doğumdan sonra olursun dedi
Bir_prens_annesiiiii Happymomleyla hamilelikte 2 kez tetenoz aşısı yapılıyor aşılarla ilgili sağlık ocağı bilgilendiriyor hastanedeki doktorlar söylememişti bana zaten gebeliği öğrenince sağlık ocağına gidip gebe takip açtırmak gerekiyor
birannis_ Happymomleyla bana doktorum ilk hamileliğimde demedi şimdi ikinciye hamileyim yine demedi zaten sağlık ocağı takip ediyor hamile kalmadan önce tetanoz vurulmuştum şimdi haziranda tekrar vurulacağım o yüzden bi sakınca görmüyorum şahsen ilk gebeliğimde de yaptırmıştım
esila-demir Happymomleyla aşıyı sağlık ocağı takip ediyor 2 tane yada 3 tane oldum ben. Çünkü doğumun sezaryen falan olursa sıkıntı yaşama diye yapiyorlarmis
ezgermshn Happymomleyla saglik ocagindan 2 doz vurulacaksin dendi ozelde takipli doktorum 1 doz yeter dedi sonra aşılar deprem bölgesine gönderilmiş bulamıyorum diye özel doktoruma daniştim kadin dogum uzmani cok da sart degil dedi ben kendisi dogumu yapacagi icin kendine guvendigi icin sart kosmadigini dusundum. Bu sebeple kendi doktorunun fikrini almalisin.
arirangg Happymomleyla Kayınvaliden doğru diyor. 19 ve 23. Haftalarda sağlık ocağında Tetanoz aşısı oldum
mucizem___ Happymomleyla ben 2 doz oldum saglık ocagından ebe aramıştı sistemde hamile oldugumu görmüşler saglık ocagına gitmeniz lazım zaten
berkabusra1 Happymomleyla bana doktorum söylemedi Asm de benimle ilgilenen ebe bilgi verdi O şekilde oldum
mervisk Happymomleyla ben şuan 11 haftalık hamileyim doktorum sağlık ocağı tetanoz aşısı icin cağırırsa sakın yaptırmıyorsun diye tembihledi. O yüzden ben yaptırmayı düsünmüyorum ilk gebeliğim zaten cok bilgi sahibi de değilim bu konularda ama doktoruma güveniyorum
Altntp Happymomleyla genelde doktor demıyor Saglık Ocağındaki Hemsıre söylüyor şu ayda gel aşı olacaksın diye