Happymomleyla Böyle bir aşı olunması gerekiyor mu ben onca hastaneye gittim doktor demez miydi bana şu aşıyı bu aşıyı olacaksın diye ben bu olayı anlamadım beni 5 aylıkken aşı olanlar aydınlatabilir mi? Lütfen 🙏
Yazmelegi_ Happymomleyla 20.hafta da doktorumun demesiyle tetanoz oldum şimdi 24 te ikinci dozu olucam onu bekliyorum
beyzzsenturkk Happymomleyla tek doz oldum haftam geçmişti ama tetanoz aşılarının toplatılması cok kafamı karıstırmıstı ama tetonoz doğum esnasında önemli demişti ebem
abilgen Happymomleyla benim kendi doktorum yani kadın doğum uzmanı şart değil dedi. Fakat sağlık ocağındaki doktor yüzde bir ihtimal göbek bağı kesilirken tetanoz olursa ölümcül bence vurunmalısın dedi. Karar sizin ben vurundum
Minaesra Happymomleyla hastane doktoru değil sağlık ocağındaki ebeler söylüyor genelde, bende de oldu ve 20. Haftamda vuruldum hiç bir şey olmadı sıkıntı etmeyin:) bende çok karşı çıktım korktum ama bosaymis
Happymomleyla Yazmelegi_ bana doktorum demedi pazartesi götürecem senin kaydını oluşturmamız gerekiyor herkes öyle yaptırıyor bana ne ya milletten bana kendi doktorum demedi
Happymomleyla beyzzsenturkk hımm ama bunun kayınvalidemin gidelim demesiyle yaparlar mı benim doktorum demez mi yani ne bileyim illa sağlık ocağında mı vuruluyor
Aysenur-2019 Happymomleyla ilk gebe oldugunuzu saglık ocağındaki ebeye bildirmeniz gerekiyor. o sizin takibinizi aşı takibinizi yapıyor. tetanoz aşını doktoruna sorabilirsin herhangi bi riskim var mı olayım mı diye.ama doktorlar olunması gerektiğini söylüyor genelde
Yazmelegi_ Happymomleyla yine de doktorunuza sorun çünkü hamileliği öğrenir öğrenmez saglik ocağına bilgi verdim 1.5-2 aya bir gittim tahliller yapıldı bebeğin kalp atışı dinlendi sonra aşı için aradılar kendileri zaten
Tmtugbaa Bana da doktorum dememişti sağlık ocağından dediler sonra doktoruma sordum ol dedi öyle iki doz oldum
Happymomleyla Tmtugbaa ilk defa hamile kaldım bilmiyorum da ondan garip geliyor doktorların önemli bi aşıyı sorduktan sonra yapmaları
Happymomleyla Aysenur-2019 hımm yani sağlık ocağında kesin bildirmek gerekiyor ilk defa duydum vallaha teşekkür ederim
Gamze_cnky Happymomleyla bu zaten olur da sezaryen olursanız, oradaki ameliyat aletlerine karşı yapılan aşı. İstemeyen yaptırmıyor ,ama doktorlar öneriyor bu aşıyı
Happymomleyla Gamze_cnky anladım canım teşekkür ederim Allah nasip ederse normal istiyorum ama bakalım inşallah
Betulkaraa34 Bende oldum tetenoz aşısını ikisini de hic bir sorun olmadi kotu şey olsa bunu doktorumuz yaptır demez Zaten
Happymomleyla Betulkaraa34 doktorum demedi zaten ben böyle bir aşı olduğundan bi haberim kayınvalidem tutturdu