betard Elvn yok alaadiin beyin kendi polikliniği var yayladanın oraya gelmeden nurettin bey de sevgi hastanesinde ☺️
FiruzeGrks Elvn Daha Pazartesi günü sordum Doğum ücretini 3.200 dedi normal Doğumda sezeryan Doğumda aynı fiyat dedi.Bu paşaalanındaki sevgi hastanesi için geçerli fiyatmış.İzmir yolundaki 2900 dedi ama sadece sezeryan Doğum oluyor o hastanede dedi
betard Elvn Alaadiin beyden de memnunum devlette diil özel polikliniği var fakat çok yoğun olduğundan korkutuyor beni o yüzden iki doktora gitmeyi tercih ettim 😊
Elvn betard nasil randevu alacagim bi turlu bulamadm sevgide baktim adi yazmiyo kndi kliginin numarasini mi aricam yoksa sitesindn alabilr mym randevuyu canm
betard Elvn alaaddin beye sevgiden vermiyorlar randevuyu kendi polikliniğinden alcaksın 0 (266) 239 84 85 numarası ☺️
Seyran23 goncacan Muayene ucreti 70 tl sezeryan ve normal dogumda 2300 tl nurettim beye.gidiyorum bende ama.baska dojtorlarin 2500
BurcuAdak Seyran23 merhaba canım ayrıntılı için muayne ücreti haricinde ücret alınıyormu nurettin beye ayrıntılı için gitmek istiyorum ama
Elvn Bende eger izmirde dogum yaparsam 3 saatlik yol gelcemde acaba ne zmna izin v3rr daha yeniyim ama ona gre kontrl yapcam