Anneyimbennanne Merhaba kızlar ben tam bir dondurma hastasıyım her gun olsa yerim . Hamilelikte benim gbi sürekli dondurma yemek isteyen oldu mu ? Ve de ne gbi Zararı ve faydasi oluur. Cevplar msnz ? ❣️🥰
Bebetlm Anneyimbennanne Selam canım bende yiyiyorum aylardır boğazlarını şişirtme dikkat et yeter bebeğe bi zararı olmaz🤣
ArvenMom Anneyimbennanne hiç bi zararı olmadı sürekli tüketiyorum sadece fazla yenirse hasta olursunuz
Anneyimbennanne Bebetlm 😄😄 Birazcık ağrı oluyo ama olsun o kadar da napalm dürtmesin oda dondurma die 😶😄
SaHil_Hayat Bebetlm yengem hamileyken doktor son aylarında önermişti doğal maraş dondurması ama kilo yapması amacından
thebendis Anneyimbennanne postunuzu okurken elimde dondurma olması 🤭 ben yiyorum hergün olmasa da her canım çektiğinde ardından ılık su içiyorum bir şey olmuyor☺️
yanlisanlamaama Anneyimbennanne boğazınız ağrımazsa yiyin ne olacak 😀 ben kışın bile yerdim ama dikkat edin içinde çok katkı maddesi ve şeker oluyor abartırsanız kilo alırsınız 🥲 benim şekerim sınırda olduğu için abartmadan yiyorum arada
Anneyimbennanne yanlisanlamaama Evet ya şu katkı maddeleri olmasa zaten herşey daha güzel olcak ama.😄neyse napalm yiyelim
Nurkcy Anneyimbennanne Canım istediği her an tüketiyorum.. Kilo yapmak dışında bi zararı olduğunu düşünmüyorum 😊
Gulnar_95 @“Anneyimbennanne” Ben yiyorum arada bir ama buz gibi yok biraz eritip boğazimda ağrimiyor o yuzden😁
Anneyimbennanne Gulnar_95 Bende erimiş dondurma çok severim ,😄 zaten paketli dondurma sevmiyorum küllahta açik olcak 🍦😄 çabuk eriyor ya