YaseminBatrk ferhpnar 20 ocakta kürtaj oldum 20 hazirab da da hamile olduğumu öğrendim . 5 adet gördüm korunmayı bıraktım hamile kaldım o ay şimdi oğlum 2 yaşında
arirangg ferhpnar İlk adetimi görene kadar korunduk. İlk adetten sonra yumurtlama takibi yapıp hamile kaldım
ferhpnar arirangg ben 3 ay mecburi korundum doktor öyle demişti sonra eşim göreve gitti geçen ay bi de bu ay korunmadım geçen ay olmadı bu ay bakalım nasip olur inşallah
Aygun_sahmar 1 ay korundum, 2 ay hamile kalamadım 3cü ay hamile kaldım🥰Ovulasyon testi kullandım 3 ay
323832 ferhpnar doktor 2 ay korun demişti ben 4.ay korunmayı bıraktım 5.ay hamile kaldım şuan miniğim 25 günlük oldu biraz erken doğduk ama şükür yanimda
ferhpnar Sibel_gedik bende öyle 3 yaşında oğlum var bende sıkıntı yaşamadım 10 haftalıkta durdu benim bebeğimin kalbide amin inşallah Rabbim nasip etsin sağlıcakla
Cancan2 Zeyno800 normal adet düzenim oldu yine kürtaj sonrası 5-6 gün lekelenme oldu 26. Günde adet oldum
Zeyno800 323832 kürtaj dan sonra adet düzeninz nasıldı Ben ilk adeti 43 günde oldum Bu ikinci adetim 37 gün oldu sökülmedi
323832 Zeyno800 ilk adetim 29.gunde geldi ama uzun sürdü 10 günde temizlendim 2.adetim 30 günü geçmişti geldiğinde benim 4.ayda düzene girdi 5.ayda da hamile kaldım zaten
zeynepsg Zeyno800 ben de 20 martta kürtaj oldum 4-5 gün lekenme geldi sonra durdu normal akıntım filan geldi bitti galiba filan dedim aradan 12 gün geçti regl gibi kanamam oldu artık kürtaj sonrası mı regli mi anlamadım o da bitti diğer adetimin gelmesini bekliyorum