Cancan2 ferhpnar doktor 1 adet demişti ben kendimi hazır hissetmediğim için 6 ay korundum bıraktığım ay hamile kaldım
Sudeliiyazar ferhpnar doktor bana 6 ay düşünme demişti ama ben çok istiyordum bu yüzden bir buçuk ay dinlenme süreci 2 ayın sonundada hamile olduğumu öğrendim ❤️
ferhpnar xbebegimx sizin de uzun sürmüş o zman. Bende istiyorum ama böyle sanki hiç olmıcsk gibi bir his var içimde bilmiyorum. İnşaallah yanılıyorumdur. Geçen ay olmadı bu ay da bekliyorum 3 ü adet olmam lazım ama.
xbebegimx ferhpnar aynen. Stres etkiliyor cok cok fazla. Ben de cok korktum kurtaj olduktan snra yapisiklik mi oldu tuplerdee tikanma oldu mu falan diye sonra akisina biraktim takmadm kafama Rabbim nasip etti hic beklemedigim anda . İnsallah sagliklica yeniden nasip olr dmem o ki korkma zamani geldiginde olucak insallah🤲🫶
Asiyefdnn ferhpnar 5 ay oldu kürtaj olalı , bana da 2 ay korunmamı söylediler 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim 🥰
ferhpnar Asiyefdnn ben Eylül sonunda oldum geçen ay denedik bu ay da daha var adetime bakalım darısı başıma inşaallah sizde sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşaallah
ferhpnar xbebegimx inşaallah ya benim eşim bide sık sık göreve gidiyor böyle denk de gelmiyor ya o yüzden galiba biraz stres yapıyorum
Sibel_gedik ferhpnar ay bunu bende istiyorum cnm inşallah bizimde olur🤲🙏🏼🌸 insan olmayınca korkuyor değil mi . Benimde 2 ci regl inşallah bu ay tutar 🤲❤️
ferhpnar Sibel_gedik evet korkuyorum acaba bir daha olmaz mı diye şimdi bir de pıhtılaşma çıktı ondan da korkuyorum. Bir oğlum var ama nedense şkimciyi çok istiyorum. Kürtaj olduğum bebeğim hemen olmuştu
Sibel_gedik ferhpnar çok geçmiş olsun cnm . Bende de pıhtılaşma varmış . Oğlum var 4 5 yaşında onda böyle bir sorun yaşadım ama bu beneğim 13 cü haftada kalbi durdu 🥹 inşallah en kısa zmn da hayırlısıyla yeri dolar , hayırlı evlatlarımız olsn inş🤲🙏🏼🌸
ferhpnar Sibel_gedik bende öyle 3 yaşında oğlum var bende sıkıntı yaşamadım 10 haftalıkta durdu benim bebeğimin kalbide amin inşallah Rabbim nasip etsin sağlıcakla