Alvida tovbee yarabbi bu ebeler beni delirtmek için mi uğraşıyorlar yaaa🤷♀️
Şöyle söyleyeyim ben talesemi taşıyıcısıyımm ve kronik olarak anemim var.
En son değerim 7. 2 fln dı doktorum bu şekilde doğum yapamazsın dedi bana. Korktum bende eyvah ne olacak peki dedim heeşeyin çaresi var hiç panik yapma dedi. Bundan önceki doktorum çok ilgisiz başından savdı beni hematolağa git baksınlar sorumlusun sen dedi doktorunu değiştirdim 3. Muayne min sonunda bensen kan tahlili istedi bakalım artma var mı diyen 8 den 7.2 ye düşmüş hemen aynı gün serum yazdı 5 ampulluk 3 şişesini aynı gün acil katında doktorumun mesai saati içinde aldım 2 saat içinde aksi bir durum olursa beni hemen çaldır inerim aşağıya dedi tamam dedim. Aksi bir durum derken alerjik durum oluyor korkma dedi hiç bişey olmadı aslanlar gibi 2 saatte yedim serumu çıktım 10 gün sonra kalan 2 şişeyi 1 saatte aldım ve bitti. 20 gün sonra muaynem de kan verdim veeee sonuç 9.7 😎 doktorum bile sevindi ama 11 yapacağız o değerini yükseltmem iz lazım dedi. Tamam dedim o değerim i yükseltti ya benim daha nolsun benden iyisi yookk🎀
Kansızlık 7 ve 7nin altındaki değerler için sıkıntılı oluyor ilacın yetmediği yerlerde serum ve kan takviyesi yapılıyor. Sen değerini ilaçlarla korumaya devam et kadın doğumcunu dinle sağlık ocağındakileri pek dinleme