Sinmn Meryemeness keçiboynuzu özünü doktorunuza danışın.. pekmezi değil ama özü.. ben anemi taşıyıcısıyım, hep düşüktür.. ilk Doğumumdan sonra daha da düştü, bir süre keçiboynuzu özü içtim ve ilaçlarla yükselmediği kadar yükseldi..
Meryemeness Sinmn tamam canım doktoruma danışayım sorun olmaz derse tabii ki içerim teşekkür ederim tavsiyen için 😊
Hola Arkadaslarim dut pekmezi olur uzum pekmezi olur kume olur pestil olur hepsi ayni sonuca cikar en dogal cozum❤️
Melhaercan Meryemeness hangi ilacı kullandın canım benimde 12 den 10 à düşmüş gyno diyé bi kan ilacı verdi doktorum 12 ye yükseltti gene kanımı ama kullanmıyorum çünkü aşırı kabiz ediyor
Deryakaya1802 Meryemeness ben de Maltofer kullandım 9du o zaman sonra bi baktık 7ye düşmüş. İlacımı değiştirdik bi de kırmızı et işte pekmez de çok güzel ama kilo yapıyo bildiğin 😭
Meryemeness Deryakaya1802 bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da kiloları sonra veririz inşaAllah canım 😊
362019 Deryakaya1802 Elifabakli Ummu1234 Allah razi olsun pskolojikmen çok kötü oldum bebegimede yansıtıyorum yarın çıkacak sonuç insallah bir problem olmaz ultrasonda hersey normaldi ama kanda trozimi 21 1:79 çıktı sizin nasıldı
Deryakaya1802 Meryemeness evet doğru diyosun canım önemli olan onların ve bizim sağlığımız sağlıklı bi şekilde Doğum yapalım da 🙏🏼
Alvida @Dileqim evet ne yazıkki daha bugün aldım sonucu ve doğuma çok az kaldı😭 Ebede kan takılması gerekebilir doğumda dedi😭 Benim acil yükseltmem lazım ya kanımı🤦🏼♀️
Dileqim Alvida arkadasim ben saglikciyim 5 dedigin deger panik deger !! Acil kan takilmasi lazim nasil duruyosun ayakta o sekilde
Alvida @sudamlasi demir hapını günde 2ye çıkardı ama sanırım etki etmeyecek çünkü 36 haftalık oldum daha hızlı yükseltecek bişey yapmaları lazım
sudamlasi Alvida senin yapcak bişeyin yok gibi kan değerini sanırım Dr un görmedi. Yatış veriyolar diye biliyorum bu değere bende 36 haftalığım değerim 7ydi geçen ay serum takılcak. Sana da net bi tedavi verilir yatış ta yapılabilir burda denk geldim bi kaç kişiye.
Alvida @sudamlasi İlk defa mı serum alacaksınız yoksa bu ay mı başlıyosunuz seruma ? Bide hemen yükseltir mi acaba serum kan değerimizi🤔
sudamlasi Alvida hemen yükseltiyomuş talasemi taşıyıcısıyım ilk defa serum takılcak bu değerlerle doğuma girilmez çok düşük çünkü.
Monarosa Dileqim bende test yaptırdım daha doktor görmedi. hangi sonuca bakıyoruz lenfosit eritrosit hemoglobin referans değerin altında çıkmış
Alvida @Dileqim Bende şaşırdım bu kadar düşük çıkmasına,oysaki herşey gayet güzel normal gidiyor🤔 aç karnına aldıkları için bu kadar düşük olabilir mi