Melek27 Edanurusta hala aynı doktorda devam mı ve ne zaman dogum☺️ Sizden haber beklıyorum nasıl gecıcek ii mi kötümü hastane doktor tecrubenıze ıhtıyacım var bıde epıdural mı olcak dogumunuz
Edanurusta Melek27 Eşimin iş yerinden dolayı %10luk bir indiriminiz var extra yapmazlar diye sormadık
Zeynp Huzurr ay hiç korkma benim tuhaf bi ağrım vardı gebelikten önce doktor muayenede parmaklarını sokup içe doğru baskı yapmıştı birde O acımadıysa çatı muayenesi hiç acımaz Boşuna korkutuyorsun kendini
Zeynp Hafizeipek sancının ne gibi durumda ortaya çıktığını anlamaya çalıştı napsın 😁 Zaten parmağı eli acıtmadı o sebebten Doğum için çatı muayenesi de acıtmaz Ki utanıp öyle kasmışım ki kalktığımda dizlerim titriyordu 😂
Zeynp Oznr yoo hiç bakmıyorlar Makineyle bakıyorsa bakmadan pıt bulup sokuyor 😂 Elle de muayene de bakmıyorlar
Zeynp Hafizeipek yok kız eliyle koymuş gibi buldu 😂😂😂 zaten parmak ölçüsüyle ölçüyorlar Benimki öyle oldu en azından
Hafizeipek Zeynp bende pütür pütür birşeyler çıktı gidince dedim sizden çok korkuyorum ama siğil çıktı galiba dedim 😂😂 adam ultrason yaparken bebeğe bak diyip beni kandırdı resmen taytin kenarından baktı korkuyorum diye 😂😂😂😂 siğil değil alerjiymiş