Mona-
İnşallah ya vallahi psikolojikmen çok çöktüm 😔

Ezgikrkl kesinlikle tahinin yağını sürün dua edeceksiniz inanın mucizesi rabbimin 😍

Ezgikrkl evet öyle düşünceler var bazı anneler aynı düşünceye giriyor çocuk tam alamıyor diyor ama emin ol bebek o şekilde daha rahat emecek ve daha rahat doyacak bunu doktorum demişti benim doğru düzgün neredeyse hiç catlamam olmadı sen dediğim gibi yap üç beş güne düzelir o hiç krem fln kullanmadım ben bu arada

Asyos34
      Hadi zorlandım diyelim mama verdim sütüm akıyor emzirmezsem ben hasta olurum bu seferde mama fiyatları uçuk zaten bağıra bağıra ağlaya ağlaya emziriyorum yapacak birşey yok sadece içimi döküyorum buraya

Mona-
      Herkesin aynı olmuyor diyorlar ama kadınların %99u bu sorunu yaşıyor

Sevval0308
      Kantoronu da deneyeceğim bir krem daha varmış onları da kullanayım onu da denerim yani deneme tahtası gibi oldum iyice 😀

Ezgikrkl kantaron yağı iyi diyorlar deneyin isterseniz benimde yara oldu ilk doğumumda hemen geçti kremle şimdi de 23 haftalığım şimdiden göğüslerim yara oldu ağrıyor kaşınıyor,🙁

Eliff_42
          Acı doğum acısından da kötü ya ben hiç böyle tahmin etmemiştim inşallah en kısa zamanda geçer 🥺

Sena00
          Daha doğum yapalı 5 gün oldu doğurduğumun ertesi günü oldu hemen ne cavukda olmuş dediler 🤷

Ezgikrkl gümüş kapak tavsiye ederim canım yani böyle yara olduktan sonra falan ne kadar ise yarar bilmiyorum ama faydasını görürsün insaAllah,sürekli nemli tuttuğu için uçlarını iyi geliyor birde ben ilk gün emzirirken hemşire gördü ucunu tek ağzına verirsen yara olur hepsini ver kahverengi yeri özellikle tutsun dedi belki dikkat ediyorsundur ama aklında bulunsun,geçmiş olsun 🌸

Ezgikrkl hepsinden once tahinin yağını dene inan hiç pişman olmadigin gibi başka birşeye ihtiyaç duymazsin kime dediysem dua etti

Ezgikrkl merhaba bende sizin gibi çok şeyler denemiş 1 ay bu acıyı çekmiş hiç bir yöntemle sonuç alamamış biri olarak “mumsy natural krem” öneririm göğün ucum yandan açılmış yaraydı ilk günden fayda etti yara kapandı tamamen iyileşti biraz pahalı gelebilir ama o acıyı düşününce verdiğiniz parayı sonuna kadar hakettiğini göreceksiniz

Ezgikrkl birde krem ve kantorondan sonra bebeği emzirmeden gogusunu temizlemen gerekli lakin bu tahinin yağı on dakika içinde emiliyor meme tarafından gerek kalmıyor silmeye yıkamaya

Mona- 1 ay önceden mutlaka gümüş kapak kullanmaya başlayın gerçekten çok ise yarıyor

Ezgikrkl birde burda bi arkadaş kakao yağından bahsetmisti aktarda varmış ve çok iyi geliyormuş