Annecik25 20 haftalık hamileyim bebeğimi hissetmiyorum çevremdekiler hissetmem gerektiğini söylüyor canım çok sıkıldı benimle aynı durumda olan varmı
hayalperest2310 Annecik25 23 te hissetmiştim canım sen bakma çevreye yani doktorum da 24 e kadar normal demişti
Z_e_y_a_gul Annecik25 kaç liko sonuz kilo ile alakalı olabilir benim kilom 58 .19 haftanın sonlarında hissetmeye başladım
Burnumageliyoduslkmsn Normal şu anlık ilk gebeliginizse eğer 20 - 24 arası deniyor ben 22 de hissetmiştim kızımı. İkinci gebelikler daha erken hissediliyor
Annecik25 hayalperest2310 Geçen hafta gittim daha çok küçük dedi ama denilince hissetmen lazım çok tedirgin oldum
Mozlemnur Annecik25 ilk gebeliginiz mi bende kızimi 22 23. Haftada hissetmeye başladim o da cok az nabız atmasi gibi biraz da kilom var tabi onun etkisi
Cgdm07 Annecik25 gayet normal bende 22 de hissetmeye başladım doktor muayenesinde kalp atışı vs sorun yoksa endiselenicek bisiy yok etraftakileri fazla dinleme
Omur3534 Bende 20 haftalık hamileyim hiç bir şekilde hissetmiyorum arkadaşım 17 haftalık hissettiğini söylüyor korkuyorum pazartesi kontrole gidicm
Ppzgz Omur3534 kendini kıyaslama canım her bünye bebek farklı iş arkadaşımla aynı hafta hamileydik onun ki çok hareketli benim ki çok sakin bebekti karnımızda
Ppzgz Annecik25 benimde ilk hamileliğim 20haftayı geçmişti hissetmem ve benim bebeğim çok hareketli bir bebek değil oldum olası pazartesi doğcaz umarım dışardaysa sakin olur 🤣🤣