Berilasellll24 bebek doğuma hazirliyormus kendini yerine yerlesiyormus bana öyle dedi doktor valla istediği kadar yerlessin benim sezaryen zaten o yönden sıkıntı yok bazen gittiğimde ters diyor mesela bazen dönmüş diyor değişir ya baskısından dolayı ağrı yapar benimde çok fena ağrır yerimden kalkarım mesela adım atamam ağrısından

39 haftalığım 30 haftamdan buyana o ağrıyı çekiyorum doktor normal rahim büyüdüğü için diyor biran önce doğurmak istyorum artık 😕

Berilasellll24 aynı soruyu 2 gün önce doktoruma sordum gayet normal olduğunu söyledi ama içim rahat etsin diyorsanız numarası varsa yazarak ya da arayarak sorabılırsınız doktorunuza 🍀

Nilufer_06 bende aynı durumdayım kuzum vajinaya baskı var ağrı var bazen ıslaklık hissediyorum değişikk

Ferahkabay biz 35 e yeni girdik bebeğim 34 de kanala inmiş durumdaydı bu ara çok zorluyor erken gelmesin diye ilaca başlamıştık ama doktorum ilacı bırakmamı söyledi artık 35 de gelirse alırız sorun olmaz dedi bakalım inş 37 ye kadar bekler 🤲o ıslaklık bende de var sürekli çamaşır değiştiriyorum ped takmak istemiyorum açıkçası kaşıntı yapıyor doktor anlarsın diyo suyun olduğunu ama arkadaşım anlamadı az az gelmiş acil doğuma alındı ondan korkuyorum bende

Berilasellll24 36. Haftadan itibaren başladı o ayrı sürekli var ara sıra hafifliyor ama geçmiyor bebeğin aşağı baskı yapmasından vajinanın incelemesinden vs diyorlar ama kontrolde bebeğim daha çok yukardaydi nasıl baskı oluyor anlamıyorum