bademli_puding 2prensesannesiiii yorumlardan sonra artık korkmuyorum şuan tek korkum doğduktan sonrası 😂
bademli_puding Eliff_42 evet ama benim bildiğim en geç 20 22 haftada falan hissetmen lazım bence sen gazla bebeği karıştırmışta olabilirsin ilk olduğundan anlamak zor oluyor
bademli_puding Senayl34 onun uykusunun benimki gibi olması mümkün değil beni bıraksan sadece yemek yemek için uyanırım 😂😂
Eliff_42 bademli_puding oy maşallah ☺️ aynı şekil bende hissettim ayağını bi yasliyor çok tatlı yaa 🥲
Mello29 bademli_puding benim oglan hep cok hareketliydi hatta erkenden cikicam diye icerde yapmadigini birakmadi doktorum her ultrasonda sasiriyordu tekmelerini kafa atisini falan görünce dogdu simdi de disarda hareketli eller ayakla hic durmuyor
Mello29 bademli_puding saglikli olsunlarda önemlo degil ama size tavsiyem biliyorum o tekmelerle uyumak zor oluyirdur yine de ne yapın edin kalan haftalarinizda bol.bol uyuyun ben hic uyuyamamistim cok pismanim 😂
bademli_puding Mello29 valla ben aldırmıyorum tekmelere uyuyorum bu aralar ayrı bi uyku hali var üstümde
Nilgun-95 Ulvana 21 haftalık benim de çok hareket ediyor hoşuma da gidiyor ama korku da oluyor tabi ki