bademli_puding catandgirlmom bu ben olabilir 😂 bende öyle yaa o kadar alıştım ki hareket etmesine etmeyince hemen uyandırıyorum 😁
bademli_puding Eemoom yerim ben o ayakları yaa ısırmalık 😍 sanırım benim oğlumda çok hareketli olacak doğunca 😅
bademli_puding Kalbiimde2can bende şikayet etmem artık ben çok tatlı yiyorum belkide ondan bu kadar hareketlidir 😂
Senayl34 bademli_puding 😅😅 bende doktora sordum hakretleri vs onun uykusu seninki gibi olmaz kısa kısa uyur dedi
2prensesannesiiii bademli_puding ben 34+4 haftalığım senin bebe gibi hareketli maşallah 🧿 2 gün hareket azlığı olmuştu ne oldu acaba diye kafayı yedim dürtünce hareket etti 2 gün ama sonra eskisi gibi coştu karnım bazen yoruluyor böylesi daha iyi korkma🥰🙏🏻
bademli_puding 2prensesannesiiii yorumlardan sonra artık korkmuyorum şuan tek korkum doğduktan sonrası 😂
Ulvana Ruken_07akkus merhaba canım hareketleri çokmu aşağıda hiss ediyorsun?sağmı solmu hanki tarafda?
Ruken_07akkus Ulvana en çok sağ tarafta hisediyorum bazen sola gidiyor sağ tarafta tam ortada oluyor bazende aşağıda
Ulvana 1asel-duru merhaba canım wc gitiğinde üzür dilerim uturduğunda yinede karnın çok aşağı tarafınd bi hareketlilik hiss ediyormusun
yagizegemom bademli_puding benimkide öyleydi gündüz hiç durmuyordu gece de hiç hareket etmiyordu şimdi 19 günlük olduk anne karnındaki gibi gündüz uyanık gecede uyandıramıyorum 😂
meliiisoz 31 haftalığım içerde hiç durmuyor gece gündüz gece uykudan uyandığımda bile artık hareketleride baya güçlü içerde esneme germe yapıyor😂
maviruya bademli_puding Hareketli olmazsa endişelenmen gerek tam tersi maşallah deyin önünüze bakın 🥰
Eliff_42 bademli_puding ilk olduğu için normalmis hemşirenin dediğine göre bilmiyorum çoğu anne geç hissediyor ilkte dedi
bademli_puding Eliff_42 evet ama benim bildiğim en geç 20 22 haftada falan hissetmen lazım bence sen gazla bebeği karıştırmışta olabilirsin ilk olduğundan anlamak zor oluyor
bademli_puding Senayl34 onun uykusunun benimki gibi olması mümkün değil beni bıraksan sadece yemek yemek için uyanırım 😂😂
yyasolii Ulvana bnm de 18 haftalık maşallah durmuyor bazen hiç hareket etmiyor basen sağlı sollu oynuyor aşağı da iniyor korkuyorum benden