VussVuss kevserky evet evet ben disarda yedim kelle paca iskembe hatta birkac gune tekrar gidicem yemege. Suan 33.haftamdayim bir sikinti yasamadim
FcsjM Bende Hamileliğimi öğrenmeden önce İzmir söğüşü yemiştim. 😋😉Genelde ilk 3 ay önermiyor doktorlar ama yinede sen doktoruna danış için rahat eder cnm.😇🙋♀️
Lafayette kevserky doktorum bana sakatat asla yenmiycek demişti, hatta bugun kayinvalidem ciger yapmis,esim hatirlatti ,siz bilirsiniz
Tuntun kevserky yiyin hiçbir şey olmaz. Ona bakarsan kola asitli içecekler fast food sosis salam sucuk cips vs hiçbir şey tüketmek doğru değil. Bunlar uyarı amaçlı gün aşırı tuketmediginiz sürece zarar görmezsiniz. Ben sushi de yedim kokorecte kelle paça da . Çoğu şeyden daha faydalı besin değeri vs
Lafayette Tuntun yok ya bu hamilelik nasıl biseyse ne o saydiklarinizi midem aliyor ne cay kahve icebiliyorum. Vucudum istemio ve çikolata . Tık kesildi ki cok yerdim eskiden anlamadım ama canınız cekiyorsa doktora sorulabilir
yeninesilanne-99 kevserky Doktorlar tüm çorba türlerini öneriyor, özellikle de paçayı ama yinede doktoruna sor için rahat etsin
ozlemm12 Kız benimde canim şırdan istiyor ve hiç yemediğim hâlde kelle mumbar yedim daha önce sanırım mumbar gibi bişey videoda gördüm adam şapur şupur yedi nerden bulurum nasıl yaparım nasıl yerim bilmiyorum ama canim çekiyor 2 3 haftadır 😂
ElaytA kevserky ben doktoruma danışarak kelle paça çorbası yedim. Temiz olduktan sonra hicbisey olmaz dedi.