gurbetcianne97 Kevooo gerçekten mi😱😱😱 hay maşallah artış normal devam ederse hesaba göre benim de 5+0da 7bin küsürlerde olmam gerekiyor 🙄
Mihrimahvuslat gurbetcianne97 kız maşallah iyi sonucun korkulacak bişey yok dün biri post açmıştı 5 haftalık hamile 21 bin bişey çıktı sonucu 😬
Herseyguzelolsun7 gurbetcianne97 değerlerinizde hiçbir problem yok maşallah harika 💕 mol çok başka bir şey en derin ben araştırmışımdır. Bende de mol şüphesi vardı doktorların, keyfinize bakın değerlerinizde kuşku edecek dahi bir şey yok
eylulmihrasmom gurbetcianne97 hayır yüksek değil değer olması gerektiği gibi ona bakılırsa benim 4+0da 2315ti 😂 çok şükür gayet sağlıklı korkma artışı da gayet iyi olmuş
zeyneparacii gurbetcianne97 merhaba sımdı sonucum geldi 106 ydı şimdi 333 olmuş iyi gibi duruyor 🤲🏻🤲🏻
eylulmihrasmom gurbetcianne97 hemen gitmedim bekledim eşim şehir dışındaydı 5+3te keseyi gördüm 6+5te kalp atışı duyduk🥲
ckarabacak gurbetcianne97 cnm değerin yüksek değil ki gayet normal bende kan verdim 14 ünde 110.72 çıktı 24 ünde kan verdim bugün 9300 çıktı on gün arayla
Eceselo1759 gurbetcianne97 kişiden kişiye değişiyor o ya bende 4+4 te öğrendim 4796 ydı betam herkes ikiz dedi ama tek gebelik