Minervaztrk Kızlar ben iki senedir deniyorum hamile kalmayı bu ay ovulasyon testi araştırmaya başladım. Aranızda ovulasyon testi kullanan var mı?
Mihrimahvuslat Minervaztrk innovitayı öneririm çok hassas bir test, bir gebenin günlüğü aldım ben hiç memnun kalmadım şimdi olsaydı kesinlikle bu markayı alırdım
dolunayes Minervaztrk bende innovita suan gebeyim. Yumurtlama zamani havuc yiyin Esiniz gununde bal pekmez yesin 3 4 saat once ikisinide yedirdim Bayagi uzun yatin kalmayin yarim saat ayak havada Sonra yatin direk wc dahil kalkmayin
Minervaztrk MelodyFairy 20 lik yeterli oluyor mu acaba bende pcos var da emin olamadım kaç tane almam gerektiğinde?
Mihrimahvuslat Minervaztrk ben kullanmadım ama çok hassas bir test burdan bir arkadaş önerdi ama dinlemedim pişman oldum sonra 😬
MelodyFairy Minervaztrk ben gecen ay bir gebenin günlüğünden aldım geç yumurtluyorm ben zaten gec başlarım diye 20 lik alcam siz 30 Luk alın
MelodyFairy Mihrimahvuslat ay napayım valla almasam aklım kalacak ,alsam stres olcam derken bu ay da buna şans veresim geldi 🤗
Mihrimahvuslat MelodyFairy ama emin ol stresten başka bişey değil bu testler. 2 günde bir ilişki de bile şansın çok yüksek oluyor bide akışına bırakmak lazım
Mihrimahvuslat Minervaztrk yardımcı oluruz sana post açmazsan özelden bile yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana🥰
MelodyFairy Mihrimahvuslat evet biliyorum canım ilişki olacak ben sadecee bilmek istiyorum ne zaman oldu vs diye zaten bu ay da olmazsa diğer aya asla almam
Minervaztrk Mihrimahvuslat gerçekten çok teşekkür ederim yeni dahil oldum buralara postu açmak için bile çok düşündüm valla bakalım
Mihrimahvuslat MelodyFairy bu testle de gördün ne zaman yumurtlaman olduğunu ama bu ay da dene duruma göre bakarsın inşallah bu ay hayırlı haberler alırsın 🥹
MelodyFairy Mihrimahvuslat amin canım benim 😌😌bu ay biraz garip oldu benim regl ya 17 si başladı zaten direk kanla başlamıyor lekelenme başlıyor sonraki gün sökülür. 5 gün sürer ama 5 günden önce bitiminde lekelenme oluyor ya öyle oldu yarın 5. Gün bakalım tam biter mi lekelenme var biraz
MelodyFairy Mihrimahvuslat yani söküldü ama kısa sürdü bu defa gibi oldu lekelenme kahverengi oldu 5. Güne geleene kadar
MelodyFairy Mihrimahvuslat yani İnşallah bu defa olur her gün biraz egzersiz yapıyorum yürüyorum eşimle akşam falan iste elimden geleni yapıyorum ama nasip bide bu ovulasyon belki şans getirir 🙏🥰