Fadimehizz SusamBebeginAnnesi çanakkale ama benim temmuz ortası gibi olucak daha da artar dedi fiyatlar şimdiki fiyatı bu genel bir fiyat araştırması yaptım ben
nurbanu-y minikavakado 6 Nisanda randevum vardı o gün bilgi almıştım. Hangi doktora gidiyorsunuz doktordan doktora da fiyat değişiyor bildiğim kadarıyla ben Kasım ayında 8.500 TL fiyat almıştım, bu sene başında da 15.000₺ dediler sürekli yükseliyor
Aminelianneli Seymabk doktorum Semavi Kurt fiyat güncel geçen hafta aldım. Normal doğumu bilmiyorum ama arkadaşım biraz iskonto indiri ile 7500e oldu 2 gün önce normal doğum
Alizee BirTim bende Kıbrısta doğuracağım. 35.000-40.000 tl. 23.000 tl siz nerde doğuracaksınız Allahın izniyle?🥰
Alizee Yrgnnnnnn merhabalar. Doktorunuz kim Kıbrısta? Bende Kıbrıstayım. Bizde düşündük doğuma İstanbula gitmeyi ama küçük bebekle yolculuk zor olur diye düşündüm sonra
boymomyz Cerena_87 Evet canım defaya gittim 13 nisanda sormuştum benim bebek 24 haftalık ozamana kadar zam gelir die sana öyle demiş olabilir yorumlara baktım kücükmüş seninki , malum temmuzda zam gelecek 🤦🏻♀️