• Doğum
  • Bulunduğunuz Yerde Doğum Ücretleri

Abcc-1 gelim yaptı 8 gün önce tanıdık bulduk seSeayan 23 bine oldu

SusamBebeginAnnesi çanakkale ama benim temmuz ortası gibi olucak daha da artar dedi fiyatlar şimdiki fiyatı bu genel bir fiyat araştırması yaptım ben

minikavakado 6 Nisanda randevum vardı o gün bilgi almıştım. Hangi doktora gidiyorsunuz doktordan doktora da fiyat değişiyor bildiğim kadarıyla ben Kasım ayında 8.500 TL fiyat almıştım, bu sene başında da 15.000₺ dediler sürekli yükseliyor

Seymabk doktorum Semavi Kurt fiyat güncel geçen hafta aldım. Normal doğumu bilmiyorum ama arkadaşım biraz iskonto indiri ile 7500e oldu 2 gün önce normal doğum

BirTim bende Kıbrısta doğuracağım. 35.000-40.000 tl. 23.000 tl siz nerde doğuracaksınız Allahın izniyle?🥰

hilaltas İstanbul Beylikdüzü yakuplu birinci hastanesi normal 8 sezeryan12 🫶🏼

Yrgnnnnnn merhabalar. Doktorunuz kim Kıbrısta? Bende Kıbrıstayım. Bizde düşündük doğuma İstanbula gitmeyi ama küçük bebekle yolculuk zor olur diye düşündüm sonra

Alizee merhaba murat önal doktorum çok iyi bi doktor gerçekten gözü kapalı gidebilirsiniz

hilaltas rakamları gördükçe üzülüyorum İstanbul Memorial normal 37 sezaryen 41

Cerena_87 Evet canım defaya gittim 13 nisanda sormuştum benim bebek 24 haftalık ozamana kadar zam gelir die sana öyle demiş olabilir yorumlara baktım kücükmüş seninki , malum temmuzda zam gelecek 🤦🏻‍♀️