Sedef_rengi Egepol 🌸
Bulunduğunuz Yerde Doğum Ücretleri
hilalaktascelik Başkent Üniversitesi
hilaltas antepteyim doğum için 9 bin dediler. 19 binde duydum çevremden
Etkinmhmt normalde 11buçuuk dediler 2500 de sezeryan ek ücret alıyorlarmış eşim konuştu muhasebeyle
Tugceleventsoy anladım hayırlısı diyelim artık mecbur vericez
Kkubra91aktas merhaba hangi medicalpark fiyatı bu acaba? Birkaç tane varda İstanbulda
Etkinmhmt valla ben ilk doğumumu koray beyde yaptım vitalideydi şimdi oda yıldız medstarda ama kasımda benim doğum sabit fiyat garantisi vermiyorlar o aya kadar 20 bin olur orası kesin onun için şimdi vitaliye geçtim dün 8500 sabit fiyattalar aradaki farkı çocuma harcamak daha mantıklı sonuçta aynı işlemi yapacaklar yani gidipte hastane adına okadar para veremem
Tugceleventsoy ya evet tabiki öyle ama doktorda çok önemli bence
Fiyatları gördükçe fenalık geldi bu nedir böyle Allah aşkına 😳 bezmialemde doğum yapan var mı?
Etkinmhmt doktor konusunda çok pimpirikli ve çok araştıran bi insanım onun için vitalide mehmet taner beyde işinde çok iyi işini hakkıyla yapan işini çok seven iletişimi kuvvetli olan bir insan diğer doktorumunda arkadaşı zaten onun için gönül rahatlığıyla o tarafa geçtim yarı fiyatı en azından
Mushaf Egepol 14 bin
Aysemsimsekk merhaba bende batı bahata gidiyorum da doğumhanesi mi yoksa normal hasta odaları için mi öyle söylediniz
Kızlar ya doğum sigortası yaptıran varmı ? Ne zaman yaptırmalı ve ücreti ne kadar bilen bilgi verebilir mi
Happymomleyla merhaba dilara hanıma mı gidiyorsunuz acaba bu fiyata dahil bir şeyler var mı devlet mi aktıp mı çok kararsızım
hilaltas merhaba ben bartında yapıcam herşey ücretsiz. Devlet ama özelden asla farkı yok . Özel odada olucam ve orada olacak doğumum inşallah. Her şehirde bu mümkün olmuyor. Benim gittiğim hastane sadece kadın doğum ve çocuk üzerine.anne dostu ünvanını almışkendimi şanslı hissediyorum 🌸çok şükür
Abcc-1 çok fiyat verilmiş size benim 2 hafta sonra doğumum sezeryan 38 500 tl fiyat acıbadem yeşilköyde
Florence nightingale hastanesi Istanbul. Normal hastane ucreti 21 bin disaridan doktora ucret 17 bin. Sezaryen hastane 23 bin disaridan doktor 15 bin. Total 40 bine denk geliyor.
Ben sey sormak istiyorum doktoruma da soracagim ama yeni aklima geldi. bu hastane fiyatlarina cocugun ilk tahlilleri topuk kani falan da dahildir degil mi? yoksa onlar icin ekstra mi odeme yapacagiz
Abcc-1 analik hakki sigortasi gecmiyor mu?
Asliss vip diye dedikleri bir şey varmış oda süsleme 22binmiş. Sadece telefonla görüştüm hani gidip konuşmadım belki pazarlık yapılabilir bama yine de çok pahalı
Happymomleyla evet ya çok pahalı siz devlette mi oluyorsunuz muaynelerinizi peki