Ginger_ Ya da doğumda sıkıntı yaşayan var mı bebeğin öldüğünü okuyorum internette moralim bozuldu çok kötüyüm ya şekerim 200 çıktı bugün
K11 Ginger_ Ben de dün öğrendim diyetisyene gidiyordum yeni listeye geçtik birde dahiliye ye gideceğim.
Ginger_ K11 bayramdan sonraya kaldı benim sonuçları göstermem acaba diyette nasıl besleniliyor bu üç gün dikkat edeyim
SSumm Ginger_ beyaz ekmek pirinç patates hamur işi tatlı çikolata bunları yemeyebilirsiniz bayramda. Bende diyet yapıyorum gebelik şekerinden dolayı
K11 Ginger_ Diyetisyen tüm paketli gıdaları patates piriç havuç muz kuru meyveleri yasakladı bunu. Dışında tatlı vs de yasak :))
Mhtpflz Ginger_ ben diyet yaptığım ve insilin kullandığım halde sabah tokluklarım yüksek çıkıyor mesela bugün 191 çıktı inanınki anlamadım ne yapıcağımı ama bebekte bişey yok irilik su fazlalılığı falan
Sahnedekimadam Mhtpflz Dozunuz mu az acaba kaç unite kullanıyorsunuz? Açlıksa çok yüksek doktorunuzu bilgilendirin mutlaka
PSerenity Mhtpflz gece kaç saat aç kalıyosunuz uzun açlıklar şekeri yükseltebilir gece uyanıp ayran için bi kaç yudum peşine su
Gulsade Mhtpflz merhaba ben de aynı durumdayım streste tetikliyor bazen yapmanız gereken sadece diyet ve yürüyüş .ben ölçmeyi bile azalttım stres olmamak için inşallah sağ salim kucağımiza alicaz bu bir süreç
Mhtpflz Sahnedekimadam hayır tokluk açlıkta sorun yok benim sadece sabah tokluklarım 4 doz kullanıyorum sürekli kontrol halindeyim pazartesi yine gidicem ama dünde 130 çıktı aşırı dengesiz gidiyor
Sahnedekimadam Mhtpflz 190 da ne yemiştin canım mesela ? Bu listenin dışına çıkmayınca benim 130larda kalıyor hep..
Mhtpflz PSerenity onuda denedim🤣 vallahi fare gibi denek tahtasına döndüm ama gün gün değişiyor işte inanınki bir iftar davetine gittim bir gün yiyim dedim yedimde akşam baklava dondurma yedim sabah tokluğum 127 çıktı bugüne kadar en düşüğü 🤣
Mhtpflz Sahnedekimadam sabah aynı hatta 1 dilim ekmek sizin listede bulgur pilavı var bende o bile yok ama benim sadece sabah sıkıntı