esraamom Mozlemnur ben 6000 lik kullanıyordm acil sezeryana alınmak zorunda kaldım ama genel anestezi oldum kendi istediğimdi ama kanama cok zor durdu yani cok zor atlattm sorunlar yaşadım
Dark Mozlemnur covid sebebiyle kullandım 11 gün. Doğumdan 3 gün önce bıraktım. Spinal sezeryan doğum yaptım
esraamom Mozlemnur evet doğumdan sonra 10 gün daha kullanmayı öneriyolar kullandım ama bu seferde dikiş yerim kan topladı inanılmaz şişti kanama yapmıs iğneyi hemen bıraktırdı doktor sonrasında geçmeye başladı dikiş yerim
Ozlemclskn Mozlemnur yok yok iğne kullanmamı gerektiren rapordan bahsediyorum. Kan testi yaptılar pıhtılaşma var mı diye. Doktorun yorum kısmında yazıyordu
esraamom Mozlemnur acil doğum olunca işte kan sulandırıcı iğne hap kullandıgım icin aylardır sorun oldu birde trombositlerim düşmüştü benm beyin kanaması iç kanama riskim vardı o yüzden
Mervegnccmz Mozlemnur hiçbi sıkıntı olmuyor dr bıraktırıyo gerek görürse operasyon sonrası devam ettiriyo. 4000 çok düşük biz Doz ayrıca kullanıyorum 2 gün önce kanal tedavisi yaptırdım mesela bi sorun olmadı. 6 gün önce de doğum yaptım
Mozlemnur Mervegnccmz çok şükür bir sorun olmamasina sevindim benimde doğum yaklasti iyice heyecan korku sardı. Merak ediyorum nasıl gectiğini