Mozlemnur 4000 binlik oksapar kullaniyorum kulakdan duymu spinal ya da epidural yapamiycağımı duydum kan sulandirici kullanip bu sekilde doğum yapanlar var mı
yagmur50 Mozlemnur ben gebeliğim boyunca kullandım 4 gün önce doğum yaptım çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım normalde doğumdan 2 gün önce bırakacaktık ama doğumum acil sezeryan olduğu için 1 gün önceden vurulmuştum ona rağmen bile çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
Mrvrlblkn Mozlemnur ben yaptım pazatesi günü. Oksapar kullanıodum. Doktorum doğumdan 24 saat önce kes dedi ben 3gün öncesinde bıraktım. Bi sıkıntı olmuyo yani merak etme
Nsl0000 Ben kullanıyorum iğne 7500 ama doktorum böyle bir şeyden hiç bahsetmedi. Doğum şeklini hep konuşuyoruz
Mozlemnur Nsl0000 doktora gitmeden aklima bir sürü soru geliyor gittiğimde unutuyorum bu sefer soracağım inşallah
Nursah2427 Ben 6000 lik kullandim ilk dogumda normal asiri kan kaybettim doktorum doguma kadar kesmedi:(
Ecem95 Mozlemnur pazartesi spinal olacağım Allah nasip ederse cumartesi kes oksaparı dedi bana doktorum 4000lik kullanıyorum
Ozlemclskn Mozlemnur benim raporumda yazan şuydu: epiduraldan 12 saatten önce , sezeryan dan24 saatten önce . yani 12 saatten az bir süre geçtiyse epidural yapılamaz. Yine de yarın bir teyit ederim rapora tekrar bakıp.
Ozlemclskn Mozlemnur yok yok iğne kullanmamı gerektiren rapordan bahsediyorum. Kan testi yaptılar pıhtılaşma var mı diye. Doktorun yorum kısmında yazıyordu